Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuntastic

czy taka sukienka dla dziewczynki na wesele moze byc?

Polecane posty

Gość a mnie sie podoba:
Tak teraz mysle ze fajnie byloby miec coreczke za jakis czas. Jest tyle pieknych ubran, nie mam oczywiscie tych z allegro na mysli :D

Gość a mnie sie podoba:
do wiosenna mama: To Twoje dzieci w linku?

Gość a mnie sie podoba:
A w jakim wieku?

Gość a mnie sie podoba:
Zazdroszcze takiej gromadki :) Fajnie tak razem dorastac... Musze chyba mojego jedynaka pozbawic wylacznosci na mame i tate i to jak najszybciej ;)

Powiem Ci ze po dzisiejszym dniu zazdroszczę jedynaka ;) Wszystko ma swoje uroki :D Ale faktycznie wydaje mi się ze im jest wesoło razem (czasem aż za wesoło) ;)

Gość a mnie sie podoba:
ja w piatek bawie sie w opiekunke dziecka mojej kolezanki przez caly dzien. To dopiero sajgon bo musze schowac wiekszosc jego zabawek ze wzgledu na to ze mala wszystko bierze do buzi i chetnie wepchnie sobie do gardla a moj syn ma juz sporo drobiazgow:malutkich autek, slupkow drogowych wiekosci malego paznokcia, itp. No i on nigdy niczego do buzi nie bral, w ogole nie mial takiej potrzeby a tutaj...oczy dookola glowy trzeba miec :)

Gość a mnie sie podoba:
a no i ma 11 miesiecy wiec zasuwa wszedzie jak maly samochodzik i wszystko zauwazy jak nie zdaze schowac :o Ale to moze dziewczynki sa takie wszedobylskie :)

No coś o tym wiem. Starsi też niechętnie coś jedli a Zosia już pożarla klocka lego i kilka koralików (zaliczyszlismy sor, ale wyszlo samo) ;) I po akcji "koraliki" Mania zostala eksmitowana na inne piętro razem ze swoimi zabawkami bo ma pelno takich malusich własnie. Niestety Zosia nauczyla się ostatnio jak oszukać bramkę na schody i czasem robi wlam do siostry i wtedy wszelkie polly, koraliki, pionki do gry, klocki lego, muszelki, plastikowe pierdoly barbie i inne rzeczy są narażone na pozarcie. Nie wiem od czego to zalezy ze jedne dzieci wszystko pakują do pyszczka a inne nie. Powodzenia pojutrze ;) ( a w zasadzie to juz jutro). Ja uciekam dopakowac ostatnie rzeczy i do lązienki (bo już się zrobila wolna ;) ) Mam przed sobą 4 godz snu i musze to dobrze wykorzystać bo jutro pewnie nieprędko będe mogla polożyć glowę na poduszce :) Dobrej nocy życzę.

Gość gość
Ale wieśniackie i h*jowo uszyte.

Gość gość
Witam! Drogie mamy w co ubieracie swoje pociechy na ważne uroczystości rodzinne? My nie długo mamy ślub kuzyna i nie wiem w co ubrać naszą małą Amelkę. Myślicie, że ta sukienka byłaby odpowiednia na 2 latkę? tylko zastanawiam się nad kolorem bo jest spory wybór. Co wy o tym myślicie? http://blumore.pl/sukienki/2284-zjawiskowa-haftowana-sukienka-na-wesele-74-152-melissa.html

Gość gość
Moja córka ma nieść obrączki na ślubie mojej siostry. Znalazłam jej już sukienkę nie za strojną ale wydaje mi się, że idealna jak na taka okazję. Poza tym chciałabym też żeby ubrała ja też na inne okazje komunia czy sypanie kwiatków. Co Wy o niej myślicie? http://blumore.pl/sukienki/2188-przepiekna-prosta-sukienka-dla-dziewczynki-128-158-lucja.html

Gość gość
Witam Wszystkich. Zapraszam serdecznie do mojego sklepu "ROZALKA",ubranka dla małych księżniczek.Piękne sukienki dla druhenek,na śluby,wesela,i inne uroczystości.Ul.Marywilska 44,boks A94,lub www.rozalka.com.pl

Gość gość
Nosz kurwa ohydna :D

Gość gość
Te ostatnie linki piękne. Eleganckie i nie różowe ☺ Te z linków allegro jak dla mnie straszne. Czerń dla dziecka na wesele??? Chyba na pogrzeb bardziej odpowiednie.

Gość Sandra_Miłostek
Również poszukuję dla mojej Klaudii sukienki na wesele, które jest we wrześniu. Zastanawiam się nad taką: http://slodkiciuszek.pl/p/1524/335/rozowa-koronkowa-sukienka-z-tiulowymi-granatowymi-falbanami-sukienki-dla-dziewczynki.html Bardzo podobają mi się tiulowe sukienki, uważam, że dodają dziewczynkom dużo wdzięku. Nie wiem tylko, czy ten granat nie będzie za ciemny... Córeczka ma jasne włosy. Co sądzicie?

Gość gość
Ja najczęściej dla swoich pociech kupuję ubrania ze stronki allinside.pl. Prócz tego, że te ubrania są bardzo fajne to dodatkowo są modne i tanie

Gość gość
Rety ten topik.. już jak przeczytałam pierwszy post i zerknęłam w linki to wiedziałam że zaraz zacznie się jazda każdym postem coraz większa i zrobi się po prostu żenująco. Kłótnia jednej z drugą. "ta sukienka zła inna lepsza" a zaraz"ja nie cierpie bezy bl bla bla" Straszne to jest. Każdy nie się nosi jak chce i ubiera swoje dziecko jak chce. No chyba że ktoś nie wie czego chce, ale wtedy to też wątpię czy ten topik cokolwiek autorce pomoże skoro wszyscy sie będą przekrzykiwać we własnych gustach

Gość gość
a na końcu i tak się okaże że topik jest z 2012 roku :)