Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ostatnio z moim chlopakiem przymierzalismy sie do sexu.Mianowicie wszedl we mnie i pchnal max 3 razy.Mial na sobie caly czas prezerwatywe.Potem sprawdzil i nie pekla( nalal w nia wody).Mialam wowczas dni nieplodne.Po dwoch dniach na mojej bieliznie pojawily sie brazowe plamki jakby ze sluzem. co sie ze mna dzieje? jestem dziewica.

Gość srali mazgali
taa dziewica?pekne ze śmiechu!facet cię bzykał a ty sie za dziewice podajesz!idź spać mała

Gość srali mazgali
nic sie z toba nie dzieje,po prostu juz przestałas byc dziewica i takiee plamienie jest tego efektem ,śluz z domieszką krwi

Gość srali mazgali
o tym cie nikt nie zapewni,kazdy stosunek niesie ryzyko zapłodnienia ,nawet z prezerwatywą na jakiej podstawie podejrzewasz ciążę?tylko zpowodu tego plamienia?to za mało

Podczas ciąży pojawia się taki kolor śluzu, ale raczej nie po 2 dniach... zrób test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki. Zaoszczędzisz sobie stresu spowodowanym strachem przed ciążą.

tylko ze wzgledu na plamienie. Troche bolał mnie brzuch poza tym nic.Jest mozliwosc zajscia w ciaze z prezerwatywa w dni nieplodne ?okres bede miala za 5 dni

Gość srali mazgali
to skąd ten strach?z niewiedzy!poczytaj troszkę na te tematy

czytam , ale teraz mam tylko jedna mysl w glowie.Jest duze prawdopodobienstwo ,że jestem w ciazy ??Jestem niedoswiadczona .Nie strasz mnie

Gość ghfh
Nie jesteś w ciązy, nie martw się.