Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zły sen

Mam wrażenie że przegrałem życie

Polecane posty

Gość zły sen

Witam.Sprawa dotyczy rozstania się z dziewczyna..dużo wspomnień ...skreślone plany .Poznaliśmy się jak miałem 17lat od zawsze wiedziałem że chcę być z nią do końca życia.Teraz mam 27 lat ... byliśmy z sobą ponad 9 lat ..i gdy zaczeły się u mnie problemy zdrowotne zostawiła mnie.. Przez te lata podniszczyłem siebie przez alkohol i papierosy .. gdy odchodziła zdarzył mi jeszcze powiedziec .....Nie pisz nie dzwoń i nie przyjeżdżaj ...od 4 misięcy nie mam kontaktu ...zaczołem znowu pić i palić choć wiem ze to poraszka ...wygladam jakbym miał 30 zniszczona cera blizny po tradziku itp..na imprezy jestem za stary wydaje mi sie ze na mnie dziwnie patrza...czas mojego pokolenia juz wygina.. co tydzień oszukuje się że to wszyskosie zmieni ..odrzuce nałogi cos sie mieni ale chyba juz za pozno .. czuje ze już nikogo nie poznam i zostane samotny i nie uśmiecha mi się tak dalej żyć .,,,najbardziej zaboli i dobije mnie gdy zobacze ja z innym ..jeszcze doda to. uroku tej zjeba...sytuacji ..mam tak czasem mała nadzieje że nikogo niepozna i sie odezwie . niewiem czy ten tekst ma sens bo tak .....eehhh szkoda gadać

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować