Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ExAntyDżins

No kurde święto. Kupiłam w końcu idealne dla siebie dżinsy

Polecane posty

Gość ExAntyDżins

Świat zwariował z tymi biodrówkami, nie uważacie? W ogóle w sklepach pełno spodni, które spełniają jeden lub więcej z poniższych warunków: - biodrówki z ekstremalnie niskim stanem - z jakichś powodów niewygodne - niszczą się w krótkim czasie - rozmiar na metce nijak ma się do rzeczywistości - w ogóle są jakoś dziwnie uszyte, np. wiele razy spotkałam rurki, które ładnie opinają się na łydkach i udach, a z samego tyłka to już spadają Dziś cudem znalazłam jedne spodnie, które spełniają moje wymagania, ale będę wdzięczna, jeśli dodatkowo POLECICIE mi na przyszłość miejsca, w których Wy kupujecie dżinsy - ładne i wygodne.

Gość szczera odpowiedz prosze
supermarket real :D🖐️ powaznie, zazwyczaj tam kupuje. ew na bazarze u mnie tanio sprzedaje taki typ spodnie, moze i nie sa szal pał, ale sa tanie i naprawde leza niezle. no i jeszcze w leclerku. od dawna nie kupuje w tych drozszych sieciowkach bo jest to bez sensu po prostu. wcale nie lepsze niz te z reala a czesto duzo gorsze jakosciowo a czasem duuuuzo drozsze.

Gość gdzie kupilas
?

Gość Marta;);)
Twoja opinia o biodrówkach jest mocno przesadzona. Po prostu jest dużo kobiet ,które lubią biodrówki bo po prostu są obcisłe ,ja osobiście w szerszych wyglądam źle. Wcale nie spadają ani się nie niszczą. W galeriach jest duży wybór.

marta ale spodnie z wyzszym stanem tez moga byc bardzo szczuple i waskie. tez nie przepadam za biodrowkami gdyz nie mam do tego figury 🖐️

Gość Marta;);)
No jak nie wykluczam tego. Sama mam dużo spodni/spodenek z wysokim stanem i są obcisłe. Po prostu spodnie są różne ,ja nawet spotkałam sie z przypadkiem ,że obcisłość danych rurek zależała od koloru ,jedne były wąskie drugie szersze .

Gość ExAntyDżins
O dziwo kupiłam na miejscowym bazarze, za 39 zł. Ze 2 miechy temu zaczęłam szukać czegoś na jesień, w każdym sklepie po kilka razy wędrowałam z naręczem wieszaków do przymierzalni i fiasko. Dałam sobie siana i swoim starym systemem kupiłam sobie kilka spódnic. Dziś poszłam na targ po spożywkę, ale dałam się namówić na mierzenie spodni. Jakie tylko wskazałam, to leżały super. Pluję sobie w brodę za to, że znowu tyle poszło w kiecki i na razie mogłam sobie kupić tylko jedną parę spodni, choć śmiesznie tanie.

a skracanie to norma. kupisz spodnie za 30 zl a potem skracasz za 20 zl jak nie masz maszyny :O :D

Gość ExAntyDżins
U mnie w ogóle jest ten problem, że choć nie mam nadwagi, to mam trochę szersze biodra i dość sporą pupę. Nie mam nic do kobiet, które noszą biodrówki, a i do samych biodrówek nie miałabym zupełni nic, gdyby była jakaś ofertowa równowaga ;-) i większy wybór dla pań o tzw. kobiecych sylwetkach. A i podpunkty z pierwszego posta, oczywiście oprócz pierwszego myślnika, odnoszą się raczej do biodrówek i NIEbiodrówek, a nawet zwłaszcza do tych drugich ;-) Jak widzę na wieszakach te śliczne rureczki, długie i jeszcze wąskie na całej długości, to serio czuję leciutkie ukłucie zazdrości, że to nie dla mnie. Ale cóż zrobić...

bo biodrowki nie sa dla kazdego typu budowy, niestety

biodrówki są raczej dla osób o plaskich tyłkach... Bez urazy no. Ja nie mam boczków w ogóle, jakoś szczególnie szerokich bioder też nie, ale mój tyłek jest wystający... I.. Biodrówki leżą masakrycznie 🖐️ musiałabym mieć plaskodupie, żeby pasowały :o Ja na szczescie nie musze płacic za skracanie, bo moja mama umie szyć :classic_cool:

Gość ExAntyDżins
No i o to się rozchodzi, co by z innych spodni niż biodrówki też był jakiś wybór ;-) . Moje pobożne życzenie :-) . Nie ukrywając, w biodrówkach za przeproszeniem plecy mi pękają przy kucaniu. W ogóle stałam się tak przezorna, że mam swój świeży "przymierzalniany" rytuał - w przymierzalni muszę schylić się, kucnąć i podskoczyć (wszystko z osobna ;-) ) - w imię wygody i nieodsłaniania tego, co powinno zostać ukryte.

kiedys cos zamowilam z bon prixa i to byly straszne szmaty :O

Gość ExAntyDżins
No a ja ze swoją dziwną figurą i ograniczonym budżetem boję się zamawiać ciuchy przez Net