Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arania

27 lat i sama.

Polecane posty

Gość vtbesb
wiernosc, lojalnosc, przyjazn Po ile macie lat ? Facet potrzebuje kochanki, gospodyni, matki dla dzieci...może czegoś jeszcze jak tego nie dostanie to idzie dalej.... A jak nie dasz tego to zostajesz sama Praw biologi, socjologi nie zmieni emancypacja...

Gość szczera odpowiedz prosze
vtbesb seks, kucharzenie i sprzatanie i nianczenie dzieci sa dla mnie tak oczywista oczywistoscia ze nawet ich nie chcialam wspominac :O wiadomo po co sie ludzie w pary lacza :O

Gość arania
No przepraszam, no nie. tak to nie będzie. Facet w moim związku będzie musiał również sprzątać i gotować. Inaczej na bambus.

dlatego nie chcialam o tym pisac :D wiadomo, jakis podzial obowiazkow musi byc, achodzilo mi o cechy moje ktore ja oferuje

Gość vtbesb
Mówimy o partnerstwie a w Waszych wypowiedziach widać poszukiwanie służącego...przyniesie kwiatka , ugotuje obiad, wysłucha o Waszych problemach A jak seks to ma być wierny,,,,, i szlaban na wyro.... to jakaś paranoja...

Gość Wielki Elektronik
a ty będziesz robić również małe lub większe remonty w domy?

vtbesb czy wyczytalas to z mojej wypowiedzi?

Gość arania
Ostatnio wyremontowałam mieszkanie sama. I jakoś poszło. Chcę żeby facetowi na mnie zależało, na moim rozwoju. Żeby o mnie dbał, tak jak ja bym dbała o niego.. Ale niestety, miałam pecha i nie poznałam faceta który widziałby we mnie potencjał.

Gość arania
a nie że faceci potrzebują laski która się będzie ładnie ubierać i wlepiać w nich swoje oczka. Faceci to pasożyty.

Gość vtbesb
Facet to nie rzecz To człowiek ( dobry, mądry troskiliwy, sympatyczny, itd) taki jaki sobie "wytresujesz" Daj całą siebie , a zobaczysz co da Tobie.... Jak nie dasz nic... no to on przychodzi .....po seks

Gość arania
"daj całą siebie" no prooooszę cię.......

Gość mcvkdmck
praca i pieniądze, to musicie mieć. jak babka jest kasiasta i z urody od przeciętnej wzwyż, to z mojej obserwacji wynika, że większość facetów zostanie u jej nogi :D dziś pieniądze i to, na kogo możesz się dzięki nim wykreować, rządzą każdym aspektem ludzkiego życia. więc praca, praca, praca i może do 60-tki się chłopa *dorobicie* :)

Gość arania
tak tak, ale ja zawsze miałam takie marzenie że poznam chłopaka z którym razem się wszystkiego dorobię.. ale nie wyszło.

Gość mcvkdmck
sprawiedliwe czasy nadeszły - dawniej baby kręciły nosem na *gołodupców*, więc faceci wypruwali sobie żyły, a teraz mam upragnione równouprawnienie, więc to całkiem zrozumiałe, że i mężczyzna nie będzie chciał się wiązać/chodzić z zerem. wystarczy praca, stały dochód i nie musisz już być super gospodynią :) ale musisz reprezentować swą osobą jakąś wartość, a jeśli nie to pozostaje poszukanie podobnego zera :) od dwóch zer można rozpocząć *dorabianie się* :)

Gość arania
kurcze skąd wiesz że nic sobą nie reprezentuję? owszem mam nastroje depresyjne ale to nie jest tak że niczego wartościowego w życiu nie zrobiłam. Moim wielkim rozczarowaniem natomiast jest to że odkąd miałam 14 lat wyczekiwałam na księcia z bajki z którym stworzę coś wielkiego i się nie udało. Ale ALE ALE masz rację. Powinnam się ogarnąć i być twarda.

Gość arania
Dlaczego tak uważasz???????????

Gość suka_machiavellego
Łukaszu, mądrze prawisz. Czasami, niestety tak bywa, drugi człowiek potrafi komuś zatruć świat i już nic nie jest takie proste ..

Też jestem sama. Myślałam, że będzie gorzej, bo przez długi okres kogoś miałam, więc bałam się jak każda... Ale życie jest zbyt krótkie, więc ja żyję dalej :)

Gość gość
up

Gość gość
faceci potrzebują tylko kobiety do seksu. Ale jesteście naiwne jeżeli myslicie że :rodzina , dzieci i takie tam...

Gość gość
ja nie potrzebuję kobiety tylko dla seksu,chciałbym się zakochać w naprawdę w uczciwej i dobrej dziewczynie,stworzyć rodzinę i nie uważam aby kochana kobietę obciążać gotowaniem praniem i sprzątaniem,uważam że takie sprawy robimy razem,nie chciałbym być i nie w mojej naturze jest wykorzystywanie.No ale ciężko jest znależć uczciwą partnerkę.

Gość gość
mądre słowa napisałeś,ale tu na kafe same pustaki,co nic nie rozumieją