Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totallycrazy

moja "przyjaciólka"

Polecane posty

Gość totallycrazy

spotkało was kiedys cos takiego? że przyjaźnicie sie z jakąś osobą, lubicie jej uśmiech i sposób żartowania.. ale po pewnym czasie odkrywacie że ta osoba w jakiś sposób kopiuje wasz sposób na życie? Dla mnie to jakaś obrzydliwa trauma. Moja ex przyjaciółka po usłyszeniu ode mnie o moich fascynacjach - np. kierunek studiów, w ogóle jakieś poglądy na świat, znajomi, faceci.. po prostu kopiowała ten sposób myślenia. Rzygać mi sie chce. Nigdy się tak nie zawiodłam. Najlepsze jest to że przez długi czas byłam ślepa. Jak poderwała faceta, którego zobaczyłam na korytarzu i powiedziałam jej że mi się strasznie podoba, że jest idealny, no to nie robiłam szumu.. Trudno. Tak wyszło, przecież to było tylko naiwne gadanie, a oni byli razem na imprezie innych znajomych, wracali razem do domu, on chciał ją odprowadzić, ona go zaciągnęła na kanapę i zaczęli się gździć.. no okej, nieistotne.. Ale potem.... przyczepiała się do wszystkich związków w których byłam, zaprzyjaźniała się z facetami którzy mnie interesowali, ale to nie wszystko! odbijała mi przyjaciółki! uczyła się języków których zaczęłam się uczyć... jezu, to jest dla mnie tak obrzydliwe.. że jak ona pojawia się gdzieś obok mojego kolejnego znajomego robi mi się niedobrze.. nie wiem jak to wytłumaczyć. Chyba tym że ona dużo mówi i jest energiczna, ja natomiast jestem raczej nieśmiała i dobieram sobie ludzi, wartościowych bardzo moim zdaniem.. ale to też moja wina, sama ich poznawałam ze sobą.. Cieszę się że moi rodzice jeszcze są tylko moi. No i tak. Po prostu nienawidzę tej suki. Nie potrafię wytłumaczyć dlaczego.

Gość arania
no to jeśli ci nie pasuje, daj sobie z nią spokój, odetchnij i żyj swoim życiem. :))

Gość totallycrazy
nikt tak nigdy nie miał?

Gość Palomaaa
Mam taką sąsiadkę, co mam nowego w domu, to ona też. Wkurzające, ale pocieszam się myślą, że kopiuje w sposób niedoskonały. Rada dla Ciebie - zerwij kontakt z nią. Przyklei się do kogoś innego, skoro sama nie ma osobowości.