Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endrjuu..

za jakis czas nie będzie mnie na świecie a przeciez nic sie nie zmieni

Polecane posty

Gość jabłkowy sezon.
głęboka myśl :O

Gość endrjuu..
wszystko sie bedzie toczyc swoim rytmem jedni sie ozenia, drudzy sie rozwioda itp

Gość ania z kieleckiego
a dlaczego niedługo ma cie nie byc

Gość endrjuu..
glejak wielopostaciowy

Gość endrjuu..
26

Gość endrjuu..
3 miesiace temu lekarze nie daja nadziei terapia paliatywna czytałem o tym w necie musiałby wydarzyc sie cud

Gość tygrysek xxxxxx
nie wiem czy to co mówisz jest prawdą czy to co mówisz to zmyslona historia ale rarto obejrzeć "Cud terapii Gersona" to film o leczeniu nowotworów. Znajdziesz go w google

Gość endrjuu..
dlaczego miałbym zmyslac

Gość załamana mężatkaaa
chciałabym cię gorąco uściskać. Mam nadzieję że masz wokół siebie bliskie, kochające osoby.

Przyznam szczerze, że jesteś pierwszą osobą chorą tak poważnie z która mam styczność. Nie potrafię więc chyba powiedzieć jakiejś szczególnie mądrej rzeczy. Próbuję sobie wyobrazić co czujesz..łzy które napływają mi do oczu w niczym nie pomogą, więc postaram się nie smucić tu za bardzo. Jesteś ode mnie młodszy o cztery lata. Całe życie przed Tobą, i większość z nas ludzi z góry zakłada, że dożyje sędziwego wieku z grupką wnucząt przy fotelu. Wierzę, że dla każdego z nas Pan Bóg przygotował inny plan, inne życie, inną śmierć. Jeśli nie jesteś wierzący to przepraszam za nietakt.. Jesteśmy tu na Ziemi przez chwilę i mamy do przeżycia to co mamy. Może spróbuj docenić to, że jesteś świadomy kiedy odejdziesz.. Nie będę Ci mówić, że możesz się do śmierci przygotować, bo to dla mnie kosmos :/ Ale wiesz, że będziesz tu jeszcze tylko trochę, więc może jest coś co chciałbyś w życiu zrobić? Spróbuj żyć każdym dniem, najpełniej jak potrafisz, kochać bliskich i podziękować im za to, że miałeś szczęście ich znać, kochać. Może spróbuj poszukać ukojenia w modlitwie, w wyciszeniu. Mówisz, że od diagnozy minęły już trzy miesiące. Poza tym z tematu topiku zieje rezygnacja i pogodzenie się z losem..a może się mylę..? W każdym bądź razie myślę, że szok, histerię i płacz w większej części masz za sobą.. Spróbuj poszukać odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w swoim sercu. Może łatwo mi napisać słowa,że głupce jest ten,który w nic nie wierzy - ale jednak się odważę.. Pan Bóg nie zsyła ludziom cierpienia bez sensu, bo jak pisał ks. Twardowski -"...gdzie sensu nie ma, tam sens się zaczyna..." Przepraszam, jeśli Cię uraziłam swoimi słowami. Nie trać wiary. Będę się za Ciebie modlić, obiecuję..

Gość mal079987667542beraXXX
przeczytalam tworczosc ks Twardowskiego ,piekna

Po przeczytaniu Twojego postu poczułam bezradność.. Pamiętaj jednka, że cuda się zdarzają tylko trzeba w nie wierzyć:)) Przesyłam Ci dużo pozytywnej energii. Nie poddawaj się nigdy.. Zawsze trzeba walczyć do ostatnich sił.

Gość mnmnmmnmnmnmn
:(