Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kup se klej

depilacja-też was to wkurza?

Polecane posty

Gość kup se klej

gole nogi maszynkami jednorazowymi, i stale mnie to drazni że na drugi dzień już mam pełno kłójących kolcy na nogach nie przyjemne to jest :o też tak macie? myśle by kupić depilator, może włoski wyrastające byłyby bardziej miękkie w dotyku? lub laser, oprócz nóg okolice bikini też są dla mnie okropne :o

Gość i heard that your dreams
bardzo mnie wkurza :/ szczególnie uda i bikini i pupa.... ostatnio też ramiona..

bo lepszą opcją jest laser. depilatora nie polecam - boli, do tego wrastają włoski. ja jak na razie wydepilowałam sobie pachy laserem, efekt fajny. tylko nie daj się naciąć na ipl, ja robiłam w studio laser i tam mają laser diodowy, to trochę inna bajka.

Gość hujowiczka
a jak sie nazywa ten laser nie ipl?

Gość younggirls
oj wkurza wkurza, szczególnie latem, jak czas urlopu chcesz wyskoczyć w kiecce a tu się golić trzeba. Na szczęscie przed tym sezonem pomyślałam i poszłam do SL na depilację laserem, problem z głowy.

Gość gość
Tak cie wkurza, ze odkopałas temat sprzed roku? ;)

Gość gość
temat depilacji zawsze jest aktalny :D ale faktycznie może wkurzać to taka syzyfowa praca, męczysz się, żeby pozbyć się włosów a one i tak rosną. Może nie głupim pomysłem byłoby się wybrać na laser. Spokój na bardzo długi czas.

Gość gość
właśnie, jak walka z wiatrakami, golisz, depilujesz odrasta. Ale laserowej się poddać i mieć spokój na parę lat świetna sprawa