Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnablondynKA

Dlaczego na FB

Polecane posty

Gość ciemnablondynKA

Dlaczego na fb czasami pokazjua sie na osoby ktore mozesz znac a nie ma sie z nimi zadnych wspolnych przyjaciol nawet??

Gość taka sobie jedna ania
bo pewnie wczesniej wchodzilas/es na ich profil

Gość ciemnablondynKA
nie no nie wchodzilam , nie mamy wspolnych znajomych

Gość lewe lewe loff
też mnie to zastanawia, jest facet którego namiętnie mi podrzucają, typ ma 4 znajomych z czego 0 wspólnych, w życiu go nie widziałam, a wiecznie jest w polecanych :o

Gość ciemnablondynKA
no u mnie byl 1 koles co mial 1 znajomego i do tego nazywal sie Kutasek seriooooo mowie teraz :D ale byl z moich okolic dobre hehe moze oni ogladaja nasz profil i dlatego o kurcze to ja juz nie wchodze na innych profile :O bo sie wyda

Gość lewe lewe loff
mój miał był z nazwiskiem Łopata i na stówę było to fikcyjne konto. miałam nawet podejrzenia, że to konto faceta, z którym w tamtym okresie kręciłam, bo dziwnym trafem wiedział pewne rzeczy o mnie, których mu nie zdradzałam. ale może to moje paranoje, bo nie wierzę, że właził na mój profil i nagle był w polecanych :D

Gość lewe lewe loff
bez "miał", ja już śpię chyba :P

Gość ciemnablondynKA
no kurcze nie rozumiem tego , a skad wiesz ze wiedzial cos o tobie ? :D gadalas z nim ?

Gość i heard that your dreams
a to nie ma nic wspólnego z konetem gmail? Zauważyłam że kobieta z którą korespondowałam via gmail potem była mi "reklamowana" na fejsbuniu. :)

Gość lewe lewe loff
przykładowo wiedział co studiuję i znał listę moich ulubionych filmów wymieniając te, które mam wpisane na fb do ulubionych, a te dane udostępniam dla wszystkich. nigdy z nim nie rozmawiałam na te tematy, nie mieliśmy wspólnych znajomych bo znaliśmy się z neta, a ten nagle wyskakiwał, że "TEŻ lubi helikopter w ogniu", pytam skąd o tym wie to usłyszałam: "a tak się jakoś domyśliłem." no koorwa, jasnowidz :P

Gość ciemnablondynKA
kurcze magia normalnie, ja nie koresponduje przez konto gmail nie wiem ??????? :) ale dziwne faktycznie

Gość lewe lewe loff
z kontem też ma na pewno, bo nawet można wyszukiwać znajomych po poczcie. tyle tylko, że typek akurat nie znał mojego maila. ogólnie to ja mam pewnie paranoję jakąś, bo to nie jest możliwe, ale ta sytuacja była dziwna :D

Gość lewe lewe loff
jeszcze dodam, że tamten facet nie miał konta na fb, mówił jedynie tyle że miał fałszywe. i to by się nawet zgadzało, bo owy pan Łopata miał wpisane identyczne imię co tamten facet.

Gość ciemnablondynKA
:D hahahah jaaa , pewnie ogladal profil

Gość ciemnablondynKA
no na bank to byl onnnnn, to sprawa rozwiazana, ogladal pewnie namietnie twoj profil i dlatego sie wyswietlal, no bo co ,zbiego okolicznosci , przyciaganie :O sama sie smieje z tego co pisze

Gość lewe lewe loff
no dziwne to strasznie, ale jeśli to prawda i obsesyjne wbijanie na profil powoduje dorzucanie do polecanych to ja dziękuję, od dzisiaj nie wchodzę na profil faceta, którego zamierzam poderwać :D chociaż już pewnie za późno, znając życie to siedzę u niego w polecanych :o

Gość ciemnablondynKA
hahahah :O ja od zawsze mam lekka paranoje i teraz juz sie czasami pilnuje ,kolesia ktory mi sie podoba ogladam z profilu kolezanki brrr

Gość ciemnablondynKA
ale o kur... jednego to to ogladam czasami co 15 min zobaczyc czy cos dodal oooooohhhhhhh nie, mam nadzieje ze sie nie wyda

Gość lewe lewe loff
ja zawsze na naszej klasie się pilnowałam po tym jak zablokowałam sobie opcję pokazywania że wchodzę na czyjś profil, wlazłam na profil przypadkowego gościa, a 10 minut później on wlazł na mój :o myślałam, że fb bezpieczniejszy, a tu chyba trzeba być jednakowo ostrożnym na każdym portalu :D

Gość ciemnablondynKA
niezla wtopa :D no trzeba uwazac , czeba sie pilnowac ... o wlasnie moge o cos zapytac przy okazji ,co myslisz o facecie z ktorym sie znasz i ktoremu sie podobasz, a on cie nie zaprasza do znajomych??? tylko twoje kolezanki :O

Gość qweertyy
Jezeli masz konto na fb powiazane ze swoja poczta, to wyswietlaja Ci sie tez osoby z ktorymi mailowalas.

Gość jajjajajajja
no u mnie byl 1 koles co mial 1 znajomego i do tego nazywal sie Kutasek seriooooo mowie teraz przyznaj sie, ze interesujesz sie kutasami a nie kit wciskasz, ze to od ogladania profili. No chyba ze ogl. kutasy na profilach