Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antybaby Ala

Polacy czas sprowadzać żony z zagranicy

Polecane posty

Gość pasiasta bluza
jestes 0 i nigdy zadna cie nie zechce, smieci takie jak ty sa zawsze same, nawet w kambodzy zadna nie zechcialaby takiego przyglupa i prymitywa jak ty

Gość whedif
boże koleś jaki ty jestes żalosny..... na prawde czytajac to forum WIDZE dlaczego polki szukaja za granica, ja też zmieniam wlaśnie zdanie i jednak poduczę sie angielskiego i wyjadę daaaaaleko stad. Obrazajac tak kobiety, zawsze bedziesz nkim w ich oczach, nie masz klasy i samotnosc nie jest tu zadnym usprawiedliwieniem.

Gość Antybaby Ala
To musiał być podszyw. Oczywiście, bo jak kobieta wyzywa od nieudczaników, chujów to dobrze. Mężczyzna ma znosić. Takiego wała jak Polska cala. Inaczej to Was uspokoić nie można:P

Gość mundra
no to było by na tyle jesli chodzi o rozrywkke i nude :( temat uważam za nie udzwigniety :)

Gość Antybaby Ala
Wyjeżdżąj daleko:D Dedykuję Ci piosenkę - Alexandra - Poplyniemy Daleko

Gość Antybaby Ala
Mundra co poradzić? Nie mogłem się powstrzymać przed sprowokowaniem, bo czemu miałbym sobie odmówić prymitywnej rozrywki. Przynajmniej tu się tyle wykląlem na tym forum, że na kolejne 15 lat nie zaklnę ha ha.

Gość Antybaby Ala
whedif i wpierw sobie zobacz kto zaczął sypać osobiste uwagi. Ja mogę być zerem, mnie wisi Twoje zdanie, ale przy okazji może jeszcze wskaż na koleżanki, że też masz je za zera. Oczywiście wg ciebie były bardzo kulturalne w dyskusji. Zamknęły japę jak im pocisnąłem, bo są tak tępe, że inaczej nie rozumieją. Skala tutaj kobiet pełnych hipokryzji przerasta wszystko. Dobranoc normalnym osobą:)

Gość Antybaby Ala
PRZEPRASZAM WSZYSTKIE PANIE I PANOW KTURYCH TU URAZILEM. Ale jestem przegrany i moje frustracje moge wylac tylko tu, nie wiem co to interpunkcja chociaz zarzucilem komus, ze nie uzywa, ja wogule gowno wiem o zyciu, Jestem debilem.Wybaczccie, ide popelnic charakiri