Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antybaby Ala

Polacy czas sprowadzać żony z zagranicy

Polecane posty

Gość Antybaby Ala

Nie oszukujmy się Polki nas nie chcą, a my ich, bo są wymagające itd. itp. Za granicą lecą na każdego tylko nie na rodaka zatem sprowadzajmy dziewczyny z Ukrainy, Chin, Białorusi, Mołdawii. Wyjdzie nas to zdrowiej, a i życie będzie przyjemniejsze:)

Gość whedif
ja bym wolala polaka niz cudzoziemca

Gość Antybaby Ala
Przedmówczyni do rzeczy, a ta wyżej nad nią tylko pokazuję dlaczego się Polek nie chcę na ogół. Pluję tym jadem i wyzywa od buraków. Jak ktoś wyzywa od buraków to kim jest jak nie burakiem. Hipokryzja króluję wśród polskich babek z wyjątkami nielicznymi.

Gość whedif
ale ja jestem dziewica. niedziewice faktycznie maja tendencje do cudzoziemcow ale no nie wiem niekomfortowo bym sie z takim czula

Gość Antybaby Ala
Ja tam nie mam nic przeciwko temu by się Polki łączyły z przedstawicielami innych narodowości, ale tak na Nas nadają i są takie wymagające, że pasuję się porozglądać za alternatywą. W końcu jesteśmy w UE. Polki bardziej sobie radzą jak to kobiety w kontaktach damsko-męskich na Zachodzie Europy, takie są brutalne fakty. Dlatego trzeba zgłębić Wschód i bliskie Południe.

Gość Antybaby Ala
"W dzisiejszych czasach małżeństwa z cudzoziemcami są już właściwie na porządku dziennym. Z jednej strony wiele Polaków wyjeżdża za granicę do pracy, a z drugiej Polska staje się atrakcyjnym miejscem do życia dla wschodnich sąsiadów. Jak pokazują badania panie chętnie wybierają mężów zza zachodniej granicy, a panowie żony ze Wschodu". Hehe badania potwierdzają moją tezę:D Dobry jestem:P

Gość ncldl
a ja przywioze sobie meza zza granicy

Gość whedif
dafaq moze nie zechce trudno ja nie chce nie pluj sie tak jestes pewnie cudzoziemcem

Gość Antybaby Ala
Czy tu żadna kobieta nie oglądała Świata wg Bundych i nie widziała Antybab pod przewodnictwem Ala:D Nie macie poczucia humoru. Po za tym nie dowidzicie końcówke. O i znowu ujadanie. Jak Polka chcę obcokrajowca to super, ale jak Polak chcę zagraniczną mieć żonę to już źle. Ja Wam nie bronię. Po za tym badania pokazują, że moje obliczenia były słuszne. Taka jest tendencja. Z genetycznego punktu widzenia tym lepiej, bo będzie większe przemieszanie genów:)

Gość whedif
puki co ja bede nie mila dla wszystkich, ktorzy w jakikolwiek uraza moja mala dumke bo ja jestem wielka pania, dzieica do konca zycia z przymusu Zazdroszcze wszystkim, ktorzy maja kogos i nie znosze tych ktorzy maja odmienne zdanie niz ja

Gość cmiwows,do
??? nienormalna jakas? a poza tym "ja bym wolala polaka niz cudzoziemca" no jasne, jak nie znasz zadnego jezyka poza polskim i ewen. haj i baj no to co sie dziwic

Gość Antybaby Ala
A czemu Ją tak atakujesz? Leczysz swoje kompleksy. Ona woli Polaków, ja się coraz bardziej skłaniam ku Wschodzie, Ty ku Zachodzi. Ja Ci tego nie bronię.

Gość Antybaby Ala
To znaczy nie po angielsku czy po polsku przytaknięcie?:D

Gość mundra
To było chrząknięcie ,coś mnie krztusi od rana.Myśle że o rodzimym rodowodzie.

Gość cmiwows,do
"ku wschodzie" ?? dziewczyno gdzie ty szkole konczylas? I nikogo nie atakuje, to raczej ona skresla kogos zanim w ogole sprobowala sprawdzic jak to by bylo z cudzoziemcem, wiec moge sie domyslac, ze nie zna jezykow. Po za tym nie wiesz to sie tez nie wypowiadaj, nie sklaniam sie ani ku "wschodzie" ani "zachodzie", moj przyszly maz jest z polnocy

Gość cmiwows,do
i nie potrzebuje leczyc kompleksow jak to prymitywnie zasugerowalas bo 1 nie posiadam 2 ostatnie miejsce gdzie moglabym leczyc kompleksy gdybym takowe miala bylby internet i forum z dzieciakami

Gość mundra
"moj przyszly maz jest z polnocy"aja mam swojego starego na całą noc.(nigdzie się nie szwęda)

Gość Antybaby Ala
Jest 4 nad ranem i nie wymagaj ode mnie bym myślał jak o 10. Ku Wschodowi , albo lepiej na Wschodzie.

Gość Antybaby Ala
Błędy wyłapujesz, ale męskiego rodzajnika nie widzisz. To już świadczy samo przez się o Twojej osobie.

Gość Antybaby Ala
Tryska z Ciebie taka tolerancja dla czyiś poglądów, a także sympatia do ludzi, że szok. Napiszę Ci jeszcze raz "ku Wschodzie" to może orgazm przeżyjesz.

Gość Antybaby Ala
Najśmieszniejsze, że miałem to poprawić od razu dublując post, ale pomyślałem kto się do tego może przyczepić. Bez jaj.

Gość mundra
zesztą jak przyszly to moze być i z pół nocy ,drugie pół z obecnym uhahaha :)

Gość pasiasta bluza
zgadzam sie z cmiwows,do ,a autorka tekstu sam w kolko wszystkich atakuje nawet jak ich wypowiedzi nie maja nic wspolnego z krytyka czegokolwiek, pseudo autor watku ma jakis problem ze soba, pewnie zadna go nie chce i jeszcze sie dobija widzac, ze nikt nie chce polakow, ja tez chce cudzoziemca a ty autorze przestan wprowadzac chora mode na strofowanie wszystkich o to, ze krytykuja kiedy tego nie robia

Gość Antybaby Ala
A kogo ja strofuję? Zobacz sobie jak Twoja Koleżaneczka najechała na osobę o odmiennych poglądach. Ja jestem tolerancyjny, przynajmniej w tym wątku ha ha. Za późno na złośliwości. I sie zdecyduj autorka czy autor. Skoro mnie Polki nie chcą to co Cię boli? haha Chyba mogę sobie poszukać wśród 3,5 miliarda reszty kobiet:D Kobieta niczym pies ogrodnika, sama nie zje i drugiemu nie da.

Gość cmiwows,do
Tryska z Ciebie taka tolerancja dla czyiś poglądów, a także sympatia do ludzi, że szok. nie chce mi sie nawet z toba dyskutowac wiecej bo biadolisz jak nachlany jakis. Spojrz na to co powiedziales wyzej i zastanow sie kto ma jakis problem do innych tu. Po 1 to ty zaczales na mnie najezdzac, wiec to ty nie szanujesz pogladow innych a teraz bezczelnie wmawiasz mi, ze to ja atakuje kogos tam, nie ma sensu rozmowa z toba, jestes tak ograniczony myslowo, ze zal, spadam

Gość mundra
Boszeee, ja mam alibi siedze w pracy i się nudzę ale Wy...:)

Gość Antybaby Ala
Mundra ja lubię od kilku dni być złośliwy na tym forum. Tu chciałem być miły, ale jak widzę taką OBŁUDĘ to muszę być złośliwy:D Jakoś mi lepiej

Gość Antybaby Ala
Głupia Pinda mi wymawiała machinalny błąd, a sama nie stosuję ni w ząb interpunkcji:D

Gość pasiasta bluza
"nienormalna jakas" odnosilo sie do postu wyzej głabie. Dopiero nizej byla opina nt. wypowiedzi innej laski. Tepaku najpierw zrozum, PRZEMYSL, a dopiero potem sie udzielaj