Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allibbabbba

Potrzebuje okazywania uczuć....

Polecane posty

Gość Allibbabbba

Otóż mój problem polega na tym, że mój facet jest bardzo skryty jeśli chodzi o uczucia, nie prawi komplementów (ogólnie myśle, że fizycznie mu sie nie podobam), nie mówi, że zależy, że chce ze mną być, że mu dobrze, itp. Ja podkreślam, że mi z nim dobrze, że chce żeby sie ułożyło, że mi na nim zależy, chwale go, prawie mu komplementy, i jak każda kobieta, chciałabym usłyszeć jakiś komplement, zapewnienie o uczuciu, przez to, że tego nie słyszę czasami mam wrażenie, że on może ma wątpliwości...nie jest pewien.. wiem, że mu ciężko mówić o uczuciach, ale pare razy udało mu się coś powiedzieć, mówił, że bardzo dobrze mu przy mnie, że zależy, raz że ładnie wyglądam :P jestem typem kobiety, która bardzo potrzebuje tych zapewnień....przez tą jego powściągliwość ciągle sie boje, że spotka taka która mu sie spodoba i mnie rzuci.... Ale troche więcej tego potrzebuje, nie wiem przesadzam, czy nie? Co myślicie

Gość biel purpurowa
uważam, że nie przesadzasz:) mój partner też nie jest wylewny, więc doskonale Cię rozumiem. Kiedyś powiedział, że wystarczy raz oznajmić coś waznego np., to że kocha :(

Gość Allibbabbba
mój znowu uwarza, że trzeba okazywać, ale twierdzi, że nie potrafi.... :( czasem mógłby sie przełamać, bo ja wariuję...chwilami mam ochote mu to wszystko wygarnąć, ale mimo wszystko boje się, że okaże się jednak , że mam rację, że nie jest pewien a nie że nie potrafi tego okazać... jak tych chłopów zmusic do mówienia takich rzeczy...ich to nie boli a dla nas to cudowne uczucie usłyszeć takie słowa ;)