Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy juz wiecej..

dziewczyny, faceci to dranie.. moze nie wszyscy ale ja trafiam na takich.

Polecane posty

Gość nigdy juz wiecej..

Moje poprzednie zwiazki to jeden wielki niewypal... Albo damski bokser, albo egoista, albo pan i wladca samolub.. teraz znow:o obwinia mnie o wszystko, co by sie nie stalo to wszystko moja wina.. czekam na niego?? Moja wina! Woli kumpli i piwko?? Moja wina! Jesli ja placze, to bez powodu oczywiscie! Tyle przykrych slow uslyszalam.. A godze sie na wszystko dlla swietego spokoju:/ glupia jestem... Ale od teraz bedzie inaczej. To ja bede miala gdzies wszystko. Ja bede robila co bede chciala, nie bede juz czekala, tesknila.. A przynajmniej juz mu tego nie okaze. Mam dosyc, nie daje rady.. Chodze smutna, nerwowa, wiecznie w strachu:(

Gość malakijka
nie zaliczaj ich do mezczyzn, mezczyni sie tak nie zachowuja

Gość nigdy juz wiecej..
Jesli on sie nie zmieni to ja juz nie chce zwiazku. Bede sama, bede zyla tak jak bede chciala, bez nerwow i bez strachu, ze zostawi mnie ktos kogo kocham, kto ma tak bardzo mnie w dupie a ja glupia udaje, ze wszystko ok bo nawet rozmawiac nie ma sensu skoro wszystko moja wina..:o

Gość nigdy juz wiecej..
a to prawda, ze kobiety wybieraja podswiadomie takich facetow jakich mialy ojcow? bo jesli tak to wszystko jasne.. :o mam dosyc, nie radze sobie z tymi nerwami, emocjami.

Gość nigdy juz wiecej..
-czarna- tak, masz racje w 100% ale ja sie tak daje bo chce byc szczesliwa, ale jest odwrotny skutek tego.. chcialam, zeby byl zadowolony, ze sie nie czepiam, ze sie nie kłócę. chcialam w końcu święty spokój mieć, być szczęśliwa. Jeszcze niedawno byłam tak szczęśliwa, że mogłabym latać nad ziemią a teraz? :o czuję się jak za przeproszeniem szmata..

Gość magnolia1108
TO GO ZOSTAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lubisz chyba cierpiec skoro sobie na to pozwalasz.wiem ze z poczatku moze byc ciezko ale w koncu w siebie uwierz i nie marnuj zycia na bycie z kims kto nie jest tego wart i traktuje cie jak smiecia

Gość nigdy juz wiecej..
nie lubię cierpieć ale nie miałam nigdy dobrych doświadczeń w związkach. Nawet mój ojciec nie szanował mojej mamy. Oprócz tego, że widziałam znajomych jak są szczęśliwi to sama tego nie przeżyłam. Nie wiem jak to rozpoznać i godzę się na to. Jestem głupia ale chcę być szczęśliwa, zostawię go i zostanę sama. Już nie chcę się wiązać bo to jest do przewidzenia co będzie. Jeszcze może liczę na jakić cud czy może zobaczy co się dzieje i się zmieni. Chociaż on wcale nie widzi swojej winy w niczym.. dość, dość, dość:(

Gość magnolia1108
bez urazy ale moze powinnas udac sie do psychologa?to nic zlego ze masz problemy a wynika z tego ze wszystko siedzi gleboko w twojej psychice..to nie jest wcale przesadzone ze masz pecha w milosci i zawsze trafiasz na takich drani..zostaw go bo nic dobrego z tego nie wyjdzie...poczekaj na milosc sama sie znajdzie nic na sile.kiedys tez tak myslalam az spotkalamn milosc swojego zycia czyli mojego meza,glowa do gory

Gość nigdy juz wiecej..
może i psycholog by pomógł.. muszę się nad tym poważnie zastanowić. Nie szukałam miłości, tak wyszło po prostu z nim.. był kochany na początku ale zawsze tak jest u mnie , słodkie gorzkiego początki.

Gość Buziolek on
Wybierajac takich jestescie zjebane genetycznie.wazne zeby byl przystojny i mial duzego hooya.

Gość nigdy juz wiecej..
nigdy nie wybierałam przystojniaków bo wiedziałam, że mogą trochę bardziej skrzywdzić niż normalni. A co się okazało? :o jak widać...

Gość Buziolek on
Kopnij frajera w dupe i rozgladnij sie dookola.wartosciowych mezczyzn nie brakuje.

Gość nigdy juz wiecej..
Ci wartościowi mnie omijają chyba.. coś ze mną jest nie tak

Gość Buziolek on
to ne prawda,Ty ich napewno nie dostrzegasz.

Gość nigdy juz wiecej..
w takim razie nie wiem co robić, jestem aż tak głupia że sama się skazuję na taki los

Nie wiem ile masz lat i ile mieli twoi byli,ale młodzi mężczyźni w tych czasach to kosmos dla mnie - totalna porażka. (oczywiście nie co do joty) Nie radzą sobie ze sobą ,a co dopiero z drugą osobą. Dzieci wychowuje się na egoistów i później tak to wygląda.

Gość nigdy juz wiecej..
jesteśmy w tym samym wieku, i czuć , widać że faceci dojrzewają później niż kobiety

Gość Buziolek on
rozpieszczony bachor nigdy nie dorosnie.mam dla was drogfie Panie zla wiadomosc,dobre roczniki albo sa zajete,albo sie wlasnie rozstaja lub zostali wlasnie rozwodnikami.

Gość nigdy juz wiecej..
tzn 20 lat, moi byli też byli do 2 lat starsi ode mnie. Czyli młodzi.. może to wyjście jakieś? może starszy chłopak będzie lepszy.. nie wiem już

Gość nigdy juz wiecej..
co ja mam robić? ciężko mi strasznie, staram się znajdować jakieś zajęcie żeby nie myśleć ale nie potrafię.. boli mnie to wszystko.

Gość Buziolek on
Wykwintne roczniki zaczynaja sie od 70 do 76 Panie jestescie na to gotowe?:-D

Gość nigdy juz wiecej..
bez przesady

Gość Buziolek on
Reszta to rozpuszczone,zniewiesciale,niezaradne metroseksualne cioty.Zeby znalezc cos konkretnego i wolnego w mlodszych rocznikach,to na wykopaliskach.

Gość magnolia1108
k***a nie wiesz co masz zrobic?!kopnij go w dupe i przestan sie uzalac nad soba tylko wez sie za siebie dziewczyno bo lat szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Wybieracie takich facetów
to miejcie do siebie pretensje za swoje wybory.

Gość kamil79jgora
Daj się dla kontrastu poderwać jakimś ciepłym kluchom.

Gość kobiety wolą drani
normalny facet jest traktowany jak gówno

Gość Buziolek on
Wola wydziarganego bad boya vel krimninaliste,a potem placza.jakie biednobo bite,kopane,przewracane i zdradzane.Po jakims czasie i tak do nich tesknia :classic_cool: