Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupiabardzo

zakochana w koledze z pracy :(

Polecane posty

Gość gupiabardzo

Mam problem, wprost jestem zakochana w koledze z pracy. I to nie byłby problem gdyby nie to, że on ma półroczne dziecko i zaraz bierze ślub z matką swojego dziecka. Wiem, że to głupie ale czuję się jak jakaś zidiociała nastolatka. Myślę o nim cały czas, chcę być blisko, szukam kontaktu. Mimo że widzę, że nie widzi świata poza dzieckiem i narzeczoną, to nie potrafię odpuścić. Co robić? Czy w takiej sytuacji mam prawo walczyć o swoje szczęście?

Gość lollipopek555555
nawet nie próbuj do niego zarywać, schowaj się, jak masz jeszcze czelność pisać o swoim szczęściu ? bo zabierzesz ojca dziecku? jakie szczescie? lecz sie!!

Gość elvirńa
przecież ten dzidzius ma swojego kochanego tatusia jestes chora psychicznie ździro ?

Gość vnjds
on ma cie w dupie więc daj sobie z nim spokój, zajmij sie czymś idź na fitness czy coś

Gość gupiabardzo
no to co, przecież nie chce zabrać dziecku ojca i uprowadzić na biegun... dlaczego nie mam prawa walczyć o szczescie skoro wiem że to ten

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
facet cie nie zauwaza kobieto wiec o jakim szczesciu ty piszesz???? ledwo go znasz a go kochasz??? żałosna jestes i trzymaj sie od niego z dala

Gość gupiabardzo
ale dlaczego mam się trzymać z daleka? bo ma dziecko? I wcale nie znam go ledwo, pracujemy ze sobą już długo, tylko wcześniej nie patrzyłam na niego pod tym kątem.

Gość gupiabardzo
nie ma żony, z matką swojego dziecka ma się dopiero żenić

Gość gupiabardzo
nie bardzo rozumiem niby jaka jestem pacynka czy zabawka, bo chce wyciągnąć ręke po własne szczescie?

kobieto ile Ty masz lat??? 16 ???? chcesz to próbuj cos do niego, jestem pewna ze koleś cie oleje i bedzie potem na ciebie patrzył z pogarda a ty zostaniesz firmowa zdzira która chciała rozbic czyjs zwiazek tuz przed slubem

Gość lollipopek555555
ale o jakim szczęściu mówisz? idiotko! będziesz mamą jego dziecka? albo sama urodzisz mu lepsze? Po prostu wobec takich osób jak ty właczaja mi sie mordercze instyntky, ze takie szmaty są wsrod nas

Gość lollipopek555555
i co rozbierzesz mu się na biurku i co, jak weźmie to co ? on ma rodzine, dziecko, zaraz bedzie miec zone, spojrz w oczy jego kobiecie i powiedz jej , ze masz zamiar "starac sie o swoje szczescie i probowac odbic jej faceta"

Gość gupiabardzo
nie rozumiem skąd tyle negatywnych emocji, każdy ma praw wyboru pod warunkiem że da mu się ten wybór. On jest wolnym człowiekiem

Gość lollipopek555555
ano stąd że widzisz ze facet zajety ma dziecko i chcesz sie wpieprzac, ot, zero poczucia przyzwoitosci. a wyobraz sobie ok odejdzie, zrobi ci dziecko i potem jakas inna pani postanowi sięgnac po swoje szczescie i zostaniesz sama z polrocznym dzieckiem !!

on nie jest wolnym człowiekiem, nie ma slubu ale jest zareczony, z narzeczona i dzieckiem tworza rodzinę, wkrótce sie pobiora tzn ze sie kochaja i chca byc razem a ty gdzie sie chcesz miedzy nich wpieprzac???

Gość gupiabardzo
czyli znaczy że mam być lojalna wobec obcej baby ?

Gość jarelja
sama napisałas że jest zauroczony dzieckiem i swoja kobietą więc po co chcesz walczyć o niego ? rozbierzesz się i mu obciągniesz żeby z tobą był kierując się najniższymi instynktami czy jak ?

Gość gupiabardzo
nie będę uciekać się do takich prymitywnych sposobów, ale wszyscy wiedzą, że każdy jest do zdobycia! i nie trzeba tańczyć nago na stole

wiesz jest takie przyslowie nie buduje sie szczerscia na cudzym nieszczesciu jesli to tym nie wiesz jestes zwykla glupia idiotka :D swoja droga to ci wspolczuje musisz byc straszna desperatka !! wydaje ci sie ze kontrolujesz swoje zycie ale jestes w nim zwykla zabawka owladnieta wlasnymi zachciankami wynikaja one z egoistycznych pobudek

Gość gupiabardzo
nie buduje sie szczescia na nieszczesciu - to zabobon, ile osob odeszlo od swoich partnerow dla innych ? i co - czesto 2 małżeństwa są dużo szczęsliwsze