Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaukkk

czy wstyd spotykac sie z Chinczykiem?

Polecane posty

Gość agnieszkaukkk

Oboje mieszkamy w Angli, jestesmy po studiach, mamy dobre prace. Czy uwazacie, ze takie pary beda napietnowane?

Gość agnieszkaukkk
Wiec uwazacie, ze z Chinczykiem to nie wstyd, ale z czarnym, albo arabem to tak? Czy np. widzac Polke z Chinczykiem od razu myslicie sobie, ze ta dziewczyna sie zle prowadzi?

Gość agnieszkaukkk
Moj chlopak jest Chinczykiem, znam go juz dlugo, niestety czesto ludzie patrza sie na nas dziwnie na ulicy i chociaz troche glupio to mowic, to jednak wciaz wstydzie sie przedstawic go rodzinie i znajomym.

Gość agnieszkaukkk
Sorry za pytanie, ale w czym Chinczyk jest lepszy od Araba czy czarnego?

Gość dziewczyna chinczykaaaa
ja tez mam chinczyka i jestem szczesliwa z nim, nie patrz na innych

Gość agnieszkaukkk
Gdyby spoleczenstwo nie mialo nic do Chinczykow to raczej nikt by na nas krzywo na ulicy nie patrzal, a jednak zdarzaja sie glupie usmieszki albo ludzie patrza sie dziwnie na nas.

Gość agnieszkaukkk
Takie pary to jednak rzadkosc, wiec ciesze sie, ze jest nas wiecej;-)

Gość Supremus Dux
To żaden wstyd, te od czarnych i arabów przetarły Ci dawno szlaki. Niektóre nawet życiem przypłaciły.

Gość Supremus Dux
Głupia jesteś ? Czy o drogę pytasz ? Popatrz jakie państwo zbudowali Chińczycy i ile znaczą na świecie, a popatrz jakie państwa zbudowali murzyni i arabowie. Na prawdę tego nie widzisz ? Czemu murzyni i arabowie uciekają ze swoich państw, do Europy zbudowanej przez białego człowieka. Polki przygarniają te niedojdy, co nawet na własnym podwórku, nie potrafią utrzymać porządku. Murzyni są to większości ludzie głupi, widać to wyraźnie po funkcjonowaniu ich państwowości w Afryce. Polki rodząc im dzieci powielają te felerne geny.

Gość agnieszkaukkk
No tak, ale z drugiej strony, ja jestem "biala kobieta", a on z innej rasy. Wiem, ze moje pytania sa glupie, ale faktem jest, ze nie lubie zwracac na siebie uwage, a niestety taki zwiazek zwiazany jest z pewna sila psychiczna.

Gość bhamber
Robisz z igły widły. Pamietaj tylko o jednym: - Polak musi zrobić w życiu 3 rzeczy: zasadzić drzewo, spłodzic syna i wybudować dom - chinczyk też musi zrobić 3 rzeczy ale: buty, dżinsy i magnetofon

Gość rewrfewrfewfe
skoro sie go wstydzisz,to go nie kochasz, pewnie te usmieszki innnych ludzi siedza tyllk o w twojej polskiej,rasistowskiej sterotypicznej jazni , normalni ludzie w normalnym kraju sa tolerancyjni i w uk takie zwiazki sa normalnie widziane, przestan tu prowokowac i wydziwiac, skoro sie go wstydzisz to go zostaw i znajdz biaalasa,rasistko

Gość Chiny to potega , przy ktorej
nie tylko Polska ale i Europa to maly piesek. Ale takie same zaczynaja byc Indie. Wiec do przemyslenia.

Gość pet84
glupie zasciankowe pytanie! Odpowiedz- nic nie mysle, nie obchodzi mnie to kto z kim lazi, obchodza mnie tylko ludzie wazni w moim zyciu a nie obcy, troche rozumu ludziska !

Gość a co cie obchodzi co sobie
inni o was mysla??wez sie nie przejmuj,jak kochasz,badz z nim,co z tego ze azjata, malostkowa jestes autorko. taki zwiazek bylby pietnowany we wschodniej polsce w malej wiosce ale w anglii???????......

Gość palamala
Nie wiem jak sie inni na Was patrza, ale ja osobiscie nic bym sobie nie pomyslala jakbym taka pare zobaczyla. Moja kolezanka wyszla za Koreanczyka i sie nie wstydzi, to raczej w Twojej glowie siedzi problem.

Gość ariadnanop
ale pytanie zadalas

Gość up...
pytanie glupie rzeczywiscie.tylko po co go ciagniesz do gory,ariadndnop?!!

Gość jacierozumiem
Bo wyszlam za sikha z indii. Jeszcze nie bylam z nim w pl a moja rodzina na poczatku powoedozala po zobqczeniu foto ze to arab.. Jest najukochanszym i przystojnym chlopakiem ale boje sie jechac z nim do pl mozee ktos bedzie wyzywal moze nam zrobia krzywde do tego urodzi sie nam dziecko.. Kolor skory moze byc rozny.. Od jasnego po ciemniejszy..

Gość up...
"do tego urodzi nam sie dziecko"... wy siebie slyszycie jak piszecie ?!?

Gość miastowy
najlepiej wiadomo z polakiem - potem inni biali , pozniej chinczyk , murzymek a na koncu arabus ..

Gość jacierozumiem
Haha dzieki chciałam napisac ze o dziecko też będę sie bała bo cenniejsze w pl bedzie narażone na przykrości póki co mieszkam za granicą .. To ty nie umiesz czytać zrozumieniem nie ogarnia kontekstu

Gość andreita
do jacierozumiem-przyznaje,ze wcale ciebie nie rozumiem.Ani stylu,ani kontekstu.I kto mialby zrobic wam krzywde w Polsce?!?I nawet temu hipotetycznemu dziecku....??!!

Gość helenka07
ale jezeli ta rozumiejaca-tylko co-bo tu o Cinczykach bylo,zeby zaczac taka ma rodzine i taka mentalnosc-to lepiej do Polski nie jechac...Mnie zamurowalo z tym najcenniejszym dzieckiem,ktore moze sie urodzic nie biale-co mu moga zrobic ...?No,naprawde...Gdzie ty sie urodzilas kobieto?

Gość co za Polki tutaj bywaja
jedna to zaklada topik,ze az wstyd-ale za nia...A druga ,"jacierozumie" to takie perdoly -po polskiemu-opowiada i jeszcze o kontekscie innych poucza...brrrr

Gość dhnkldbkl
"Robisz z igły widły. Pamietaj tylko o jednym: - Polak musi zrobić w życiu 3 rzeczy: zasadzić drzewo, spłodzic syna i wybudować dom - chinczyk też musi zrobić 3 rzeczy ale: buty, dżinsy i magnetofon" x hahahahahah normalnie i love you

Gość jacierozumiem
Dla mnie to jest problem jechac do pl z nim . Ojciec kiedys mi powiedzial ze jak z czarnym lub cyganem do domu przyjde to mnie wygoni. Dla mnie to miec albo nie miec rodziny. A co moze Polacy to nie rasosci i nie mam czego sie obawiac ?

Gość wieszka
a jaki on jest?tzn czym sie rozni od polaka? jaki jest w lozku?

w polsce kazde odstepstwo od 'normy' jest wstydem. w anglii to zaden wstyd..

Gość jacierozumiem
Wlasnie tu w anglii skrepowana cAsem czuje sie w pl sklepie .. Slyszlaam kilka rasistowskich textow nie byly skierowane do mnie.. Ale pamietam jak tylko przyjechalam do anglii to gdy zaczelam chodzic na randki kuzyni sie nasmiewali ze na pewno z ciapakiem .. Stracikismy kontakt ale na bank mysla o mnie dziwka..