Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jannaaa

jakich facetów od razu skreslacie

Polecane posty

Gość akjbknd
Zależy na jakim etapie życia byłam -to odpowiednio skreślałam facetów którzy nie pasowali do mnie-żeby sie o tym przekonac musiałam popełniac błędy przez jakis ta okres życia. Finalnie skreślałam wszystkich-szukałam ideału. Stworzyłam sobie takiego z cech które sobie wymyśliłam , jeśli chodzi o wygląd zdeklarowana byłam znacznie wcześniej Jako taka 20latka wiedziałam że ma być brunetem i nie może być drobnej budowy jak równiez powinien miec powyżej 180cm wzr. Spotkałam anioła-choć wciąż żyję mam taką nadzieję. Dzieci z aniołem to tez anioły więc można poczuć się szczęśłiwym nawet jeśli nie dostało sie od życia wszystkiego co sie sobie wymyśliło...

Gość konkIawe
No i oczywiście kobiom także "zdarza się" pochodzic z patologicznych rodzin....I co? To, że są kobietami stawia je jakoś wyżej niz facetów?

Gość ania z kielieckiego....
jestem atrakcyjna kobieta i nie bede tracic zycia dla syna pijaka dda zawsze mają jakies problemy i zrytą psychę

Gość baaattkkaaa
a ja nie znosze wymuskanych pedantów w gajerach wydepilowanych na całym ciele,bleee

Gość takie to zycie..
facet z rodizny patologicznej nie będzie dobrym partnerem

Gość Afrodyta z Wawy
a. biednych i nieudaczników musi zarabiac przynajmniej ta srednia krajowa b. chudych i grubych musi byc wysportowany c. niskich musi miec minimu 180 cm d. bez wlasnego mieszkania e. roboli czyli budowlancow, magazynierow, osoby ktore pracuja w fabrykach w sklepach f. niewyksztalconych g. brudasow h. w tanich ciuchach z bazaru i. moli ksiazkowych j. dresow, metalowcow i innych dzikusow k. mężczyzn ze wsi l. i tu zostane nazwana kurwa, ale facet musi byc dobrym kochankiem i miec cos w gaciach, czyli te minimum 18 i odpowiednia grubosc.

a i jeszcze dodam ze sa u mnie skresleni: ruchacze ktorzy chca tylko przeleciec,na jedna noc.. brudasy ktorzy nie dbaja o siebie narkomani palacze egosci ktory mysli tylko o sobie faceci ktorzy nie umieja sie zachowywac,po prostu brak kultury osobistej nudziarze zazdrosnicy ktorzy tylko kontroluja,sledza,wydzwaniaja co robisz,po co,o ktorej itp krolewicze jeszcze jacys..

Gość monikaaa...
moli ksiązkowych intelektualistów brzydali chorych

Gość ja wiem kto ty tego nie wiesz
ja tam lubie miłych,spokojnych wole od przesadnie głośnych i towarzyskich..może dlatego że sama jestem spokojna i pewnie taki towarzyski by sie ze mną nudził a ja nie uważam że jak spokojny to nudny :) skreślacie studentów...bo coś tam...ale przecież studentów jest mnóstwo i każdy jest inny! jak można aż tak uogólniać żeby skreślać kogoś za coś takiego? to dość dziwne teżdlatego żę zazwyczaj w takich tematach pojawiało sie skreślanie facetów po zawódówkach a ci wykształceni byli w cenie..co też dla mnie było za dużym uogólnieniem,bo ktoś po zawodówce może być porządny nie skreśle także faceta tylko dlatego że jego ojciec był patologiczny,bo mój ojciec też taki jest a jakoś ja wyrosłam na porządną osobę..to dla mnie niesprawiedliwe by kogoś skreślać przez rodziców,nie dość że mial w życiu ciężko to jeszcze nikt go nie chce nawet poznać,a może sie okazać dużo lepszy od kogoś z "dobrego domu"....nie musi wcale powielić schematu,przeciwnie może mieć wstręt do alkoholu,a w tych czasach tyle facetów pije że na pewno częśc jest z dobrego domu no i co z tego mój ojciec jest patologiczny ale to nie znaczy że i ja taka jestem widzę że większość z was skreśla przez ograniczony umysł..ja skreślam tych którzy wiem że nie będą do mnie pasować albo widzę że nie mają szacunku do kobiet czy do zwierząt,czyli np.: - metali,punków -nie będą do mnie pasować i nie pociągają mnie -grubasów - nie pociągający a poza tym leniwe obżartuchy brzydkich z twarzy nie skreślę bo po poznaniu mógłby sie okazać fajny i wtedy już nie byłby dla mnie brzydki -nie dbających o higienę -szpanerzy - kim to oni nie są i gdzie to nie byli -pustacy - imprezy,chlanie i jebanie - kurwiarze - wiadomo,że zdradzali kobietę,że chodzą do burdelu i ogólnie seks to dla nich tylko seks -cwaniacy,typy spod ciemnej gwiazdy -agresywni,przesadnie dbający o reputację wśród "koleżków" -wulgarni,plują na chodnik,kobieta to dla nich dupa albo towar (najczęściej trafiają się faceci 6 w jednym - szpanerzy,pustacy,kurwiarze,cwaniacy,agresywni i wulgarni) -palacze,koksy -jeśli wyjdzie na jaw że facet w kluczowych dla mnie kwestiach ma inne poglądy niż ja

Intelektualistów, czyli rozumiem Moniczko, że nie chcesz, aby był mądrzejszy od Ciebie :D No cóż. A tej pani Afrodyty już nie skomentuję :) Nie rozumiem też, jak można skreślać chorych, niepełnosprawnych?

ruchacze ktorzy chca tylko

ruchacze ktorzy chca tylko przeleciec,na jedna noc.. brudasy ktorzy nie dbaja o siebie narkomani palacze egosci ktory mysli tylko o sobie faceci ktorzy nie umieja sie zachowywac,po prostu brak kultury osobistej nudziarze zazdrosnicy ktorzy tylko kontroluja,sledza,wydzwaniaja co robisz,po co,o ktorej itp krolewicze to tu mam tak samo,zapomniałam niektórych wymienić,szczególnie zazdrośników co macie do moli książkowych? ja jestem molem i mój facet też powinien lubić książki,wręcz nie wyobrażam sobie związać się z kimś nieoczytanym o,więc dodaję: -nieoczytani ;)

Oprócz wyżej wymienionych może oprócz tych przesadnie zadbanych z długimi włosami, skreślam wszelakich despotów, fanatyków religijnych i takich którym się spieszy do ślubu i zakładania rodziny, jakby nie bylo ciekawszych rzeczy do roboty xD

@ja wiem kto ty tego nie wiesz "ruchacze" to głównie półgłówki, cwaniaczki i matoły intelektualne, coś na wzór tych sisioli, których oglądać możemy w programie "Pamiętniki z Wakacji" :D

Gość rfefef
bardzo płytko niektórzy podchodzą,też nie rozumiem czemu chorych albo bez najlepszych markowych ciuchów skreslacie,widać ze kasa się liczy

@sigh - cyt " ...takich którym się spieszy do ślubu i zakładania rodziny, jakby nie bylo ciekawszych rzeczy do roboty" - odpowiedzialny ten mężczyzna, któremu zależy na założeniu własnej rodziny i utrwaleniu związku poprzez jego zawarcie w urzędzie/kościele/synagodze/meczecie/galerii handlowej ;)

Gość po zawodówce
hehe to ja wam powiem tak jestem po zawodówce nauke zawsze miałęm w dupe. Stary prowadzi oo ponad 20 lat firme budowlana takze robote miałem pewno. Chodze do pracy kiedy mi pasuje nie mam ochoty np, tak jak dziś to nie ide mam stała wypłate stary co miesiac płaci mi 4 tysiace czasem jak mówie za potrzebuje wiec daje wiecej, w robocie mało co robie nikt na mnie nie krzyczy, synek szefa wiedza ze keidyś to obejme takze kazdy sie podlizuje do mnie. Mam fajny samochód dostałem od taty za zdanie egzaminó zawodowych , miałem już około 5 dziewczyn. takze nikt mi nie powiem ze chłopak po zawdowce nie ma szans u dziewczyny. Rodzice moich byłch dziewczyn byki zachwyceni ma. Powien tak Wystarczy ze facet jest dość ladny jeżdzi samochodem za 100tys, mieszka w ładnym domu to moze mieć każda i nikt mi nie powie ze jest inaczej to co wy tu piszecie sie kupy i dupy nie trzyma.

Co innego chce, a co innego się śpieszy Jeszcze brak wyobraźni i poczucia humoru Ale dziwacy, lekko nieśmiali i intelektualiści sa całkiem uroczy

-hipokrytów,szowinistów i arabów

Gość maniooo ciekawskiii =)
po zawodówce Oczywiście, że szanowny kolega ma dużo racji, ale czy odziedziczyłeś po ojcu zdolności, by prowadzić biznes? Mam nadzieję, że tak, bo inaczej, za lat 10, 20 będzie kiepsko.

Gość Merenreee
Zaniedbanych wizualnie, nie ogolonych, starszych wiecej niz o 5 lat, nie umiejacych gotowac, nie pracujacych, dzieciatych

Gość Merenreee
palaczy, zdradzaczy, otylych mowiacych zle o rownie grubych kobietach, brzydali krytykujacych brzydkie, chodzacych na dyskoteki, pijacych czesciej niz 2 x w tygodniu i wiecej niz 2 butelki wina / 10 piw miesiecznie uzywajacych narkotykow nie sprzatajacych w domu leniwych

Gość anneannaania
nie zwracam i omijam szerokim łukiem facetów: - nietolerancyjnych - niegrzecznych w stosunku do kobiet - alkoholików - wulgarnych (typu "a ta suczz...a ta cip*aa ....ale bym porucha****łł...itd.) - imprezowiczów ( np. "wczoraj byłem na imprezie,dzisiaj pójdę na imprezę,jutro tez pójdę na imprezę,po jutrze też... i tylko impreza ,impreza tam laski namierzam..." ) - ćpunów (dragi,feta,maryśka palona co dwie godziny żeby podtrzymywać stan "nieważkości" ,blety ,heroina itp.) - zboczeńców i świrów na tle sexualnym - studentów ( typu..." a wczoraj na wykładzie profesor mówił ,że .... "a wczoraj na wykładzie profesor mówił,że... itd.) - damskich bokserów - hipokrytów - kłamców - fanatyków piłki nożnej (typu: "ale dzisiaj dopierdoooolimyyy lechii ...yeee dojebiemyyy tych gnojiiiii ...yeeeeee" - brutalnych wobec zwierząt (np." po co ci ten pies ... pies śmierdzi ...wez wywal tego psa...co za jebaaanyy kundel! wyrzuć go z domu.... " - przemądrzałych (typu:" a wiedziałaś ,że .... Kochanie nie mówi się "e" tylko "ę".... Jestem najmądrzejszy i nie obchodzi mnie zdanie innych,to ja mam rację.Ja mam zawszę rację" ) - bałaganiarzy (rzuca skarpetkami i brudnymi rzeczami gdzie popadnie...nie sprząta po sobie... nie zmywa naczyń po sobie..) - natrętnych (wczoraj go widziałaś ,a on już dzisiaj stoi pod twoim domem .... albo co chwile pisze :" co tam ? (5min pózniej) co tam?.... co tam? co tam? a co robisz? a co tam? ... ...) - leniwych (do pracy nie pójdzie bo go plecy i nogi bolą... nie posprząta w domu... nie ugotuje sobie obiadu...nie wyniesie śmieci... Tylko czeka jak jakiś upośledzony żeby mu wszystko pod nos podstawić...i tylko patrzy żeby baba na niego robiła i jeszcze w domu dodatkowo robiła... -skreślam takiego od razu) - maminsynków ( "moja mama lepiej robi pierogi... moja mama robi lepszy rosół... moja mama prała moje śmierdzące skarpetki... moja mama robi lepszy bigos... moja mama robi lepszą zupę... moja mama robi lepsze schabowe... a moja mama ... moja mama... Czemu ty nie jesteś jak moja mama? bo moja mama .... i moja mama... ) Dziękuję za poświęcony czas na czytanie mojego wpisu:) Pozdrawiam wszystkie kobietki:)

Gość policjanttt....
sam jestem synem pijaka i faktycznie dla wielu kobiet jest to problem

Gość uyyhghgf
ja skreślam chamów nie szanujących kobiet

Gość maniooo ciekawskiii =)
anneannaania To my dziękujemy, że zechciałaś nam przybliżyć swoje zdanie :classic_cool:

Nie skresśam swojego Faceta,ale może ktoś mi doradzi co można zrobić,żeby odzwyczaić Go od przesiadywania przy komputerze?.Zamiast zająć się praca w domu i mną - nie jest niczym i nikim zainteresowany tylka,gra,gra i gra.Wychowany jest bezstresowo,mimo młodego wieku zachowuje się sie jak zgęziały stary dziad.Nigdzie nie chce wyjść,nie lubi ludzi,ale kocha spać,jeść i komputer! Powiedzcie sami czy można z kims takim mieszkać pod wspólnym dachem?

Gość anneannaania
a w co gra?