Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona mama,

małżonkowie bez ślubu kościelnego - są u którejś z Was chrzestnymi?

Polecane posty

Gość joziafroziazuzia
Co Wy pie**olicie? Wiekszość moich znajomych za chrzestnych ma rodzenstwo, które ma bierzmowanie i mają po 17-20 lat i nie są po żadnym ślubie! Jeżeli nie zyja w niezalegalizowanym związku to jak najbardziej moga byc chrzestnymi

aaaa, czyli chodzi o to żeby ten chrzest odbębnić bo babcia, ciotka, druga żona piątego wujka...a to całe "wychowywanie w duchu religii" ma tyle znaczenia co nic...ale za to na komunie będą laptopy, gotóweczka...ja pierdole...ale jazda

Gość joziafroziazuzia
ja nie mam zamiaru nic odbebni dlatego nigdy nie pozwole aby chrzestym mojego dziecka była osoba zyjaca w grzechu,zalezy mi na tym aby moje dziecko otrzymało prawidłowy chrzest i zmyło z siebie grzech pierworodny,imprezke mam gdzies

Gość gość Marika
Mam pytanie jakie nazwisko miały wpisane matki chrzestnej po ślubie cywilnym,bo przecież w dokumentach mają nazwisko męża.

Gość gość
Chrzcicie dzieci,bo tak wypada,bo co ludzie powiedzą. Wielki grzech popełniacie. Chrzest jest niepełny jesli trzyma dziecko ktos bez wiary. To juz na wasze sumienie,skoro nie zal wam wlasnych dzieci.