Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczazielarka

Nieśmiały człowiek zawsze będzie sam:(

Polecane posty

Gość Tajemniczazielarka

I nie mówcie, że i tak chodzi o wygląd, bo ja brzydka nie jestem, a mimo to nigdy nie byłam w związku. Nawet jeśli ktoś się interesuje moją osobą, to szybko się poddaje, bo nie jestem zbyt otwarta i potrzebuję czasu, żeby pokazać kim jestem. Z facetami, którzy mi się podobają, nigdy mi nie wychodzi, nie umiem się sprzedać, wychodzę na szarą i beznadziejną.

Gość derfa
tez tak mam. brakkuje mi pewnosci siebie.. ile masz lat?

ja wlasnie trafiam na takich niesmialych,na dzikusow w ogole oni sie wstydza..jak jeden ma sie spotkac z dziewczyna ogolnie ze znajoma to musi brac kolege..ja wlasnie z takim sie spotkalam i wzial ze soba kolege ktory okazal sie duoz lepszy..taki towarzyski,rozmowny,fajny,zabawny,mozna pogadac,pozartowac,posmiac sie a ten dzikus..ehh szkoda gadac..prawie nic sie nie odzywal tylko ze dwa zdania i juz..ale pisac esy t fajnie sie z nim pisalo ale niesmialy,wstydzi sie...takze tacy niesmiali nie maja u mnie szans..no bo co z tego ze bedziesz z takim w zwiazku skoro on nic nie zalatawi,wstydzi sie jakby on czegos sie bal...nie ma sensu..

Gość onomom
najlepiej to zaakceptować siebie taką jaką się jest. to ciężkie, ale kiedy nie pokocha się siebie samego to nikt inny też tego nie zrobi. Uwierz mi na wszystko jest czas, kiedyś spotkasz tego, którego oczarujesz swoim wdziękiem. Ja też jestem z tego typu, nieśmiała i małomówna, ale udało mi się bo do mojej osobowości dodałam szczyptę odwagi...POWODZENIA

Gość samuel l jackson
Tacy niesmiali ludzi potrafia byc bardzo towarzyscy i zabawni, trzeba im tylko dac ten czas na oswojenie sie z nowa osoba

Gość derfa
a czy waszym zdaniem mozna pokonac niesmialosc w wieku 27 lat?

Gość onomom
człowiek się zmienia. moim zdaniem można. więcej wiary w siebie!

Gość dabtta
Pewnie, ze można się zmienić. Trzeba tylko chcieć.

Gość derfa
a macie jakies pomysly jak mozna to pokonac? u mnie niesmialosc laczy sie z niskim poczuciem wartosci...

Gość dabtta
Mozna skorzystać z terapii u psychologa albo terapeuty.

Gość derfa
ja nie pojde na taka terapie...

Gość derfa
nie umialabym przedstawic swojego problemu tak na zywo... na forum jest inaczej... ja nie potrafie nawet patrzec w oczy osobom z ktorymi rozmawiam...:(