Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

biedni ludzie maja duzo dzieci

Polecane posty

Gość gamimia
propagatorzy rozmnazania -to piedoleni jebani skurwiele huj im w dupe i pies ich dymał

Gość lolllllaaaa
ja księży lekceważę-chodze do koscioła nie na mszę, ale usiąść , posiedzieć i pomysleć, do spowiedzi mnie już nikt nie zaciagnie-odkąd mam poczucie włansej godnosci nie chodze, z przymusu poszłam 2 razy w ciagu ostatnich 15 lat-przed slubem i chrztem dziecka

Gość gamimia
wg kk i religijnych politykow -lepiej miec w biedzie stado dzieci niz dac jedynakowi wsystko-coz ciemnota jaskiniowa

Gość gamimia
2, 3 mln bezrobotnych a ciemniacy pierdola -rodzcie dzieci

Gość gamimia
kolejna sprawa-ze na sprawy socjalne -z budzetu idzie bardzo malo kasy -jest kasa na wojny, stadiony, drogi boiska - a nie ma na zwalczznie przemocy , budownictwo socjalne , dozywainie dzieci-czytalam ze w altach 2000-2008-zamknieto -nie pamietam dokladnie -złobków i przedszkoli-widac ze politycy uwazaja kobiety i dzieci za gówno-w szkolach znika dentysta

Gość gamimia
kaplani i pronatalistyczni politycy to ciemniacy

Gość gamimia
jestem antyspoleczna -swiat mnie gówno obchodzi

Gość tak to reguła
w prawie każdym przypadku biedni mają 3 albo więcej dzieci, dziwi mnie to że opieka społeczna lub inna instytucja widząc ten problem nie robi nic w tym kierunku np. można by zorganizować jakieś szkolenia dla takich ludzi a nie wypłacać tylko zasiłki na te dzieci a to i tak nie pomoże tylko mnoży takie potologie bo kolejne pokolenie niestety żyje tak samo.l

Gość gamimia
sterylizacja powinna byc legalna -zeby margines sie nie rozmnazal

pamiętajcie ze te dzieci będą was później utrzymywać chyba ze poddacie się eutanazji przed pójściem na emeryturę

Gość merkaba te dzieci będą
ich utrzymywać z zasiłko w mopsie buhahaha ale ześ wymysliła, opieka z naszych podatków będzie utrzymywać dzieciorobów i ich wnuki ,, chcesz sponsoruj taka rodzinkę jakiego radosnego metyla i ich córeczkę kurewkę może ci się odwdzięczą na twoja starość,,, dadzą kupony z opieki na obiad , o ile nie przepiją

Gość ajnuku
10 bezrobotnego , biednego rodzenstwa nikogo nie utrzyma i do zusu nic nie wlozy- a pracujacy jedynak owszem -polska jest przeludniona ze hohoho -ale glownie margines produkuje dzieci- i trza rozroznic -jesli ktos zamozny w miare ma 3 lub 4 dzieci a nedzarz co ma kilkanscioro- to ostatnie to masakra -nedza ponizej dna

Gość ajnuku
99% dzieciorobow i wielorodek to nedzarze a nie milionerzy i milarderzy-a Kkkaze rodzic az do pekniecia macic-co roku -do menopauzy lub do przedwczesnje smierci przy porodzie

Gość vhhjhjkjklk
oj dziwne bardzo dziwne jennifer8787 vel beatka sie stracila i mamy nowa jagienke87. a moze to jagna i tez trzeba ja przegnac na wozie gnoju:D BO UMYSL MA NIE TEGI

Gość ajnuku
swiat jest potwornie przeludniony a kaplani i durni politycy chca by kobiety rodzily jak najwiecej dzeci -pogielo ich

Gość vhhjhjkjklk
SWIAT JEST PRZELUDNIONY STARUCHAMI:(

Gość 2867
Dlaczego wielodzietne rodziny kojarzą się z ubóstwem, niezaradnością itd? .... Sama pochodzę z takiej rodziny i nie sądzę, aby mi czegoś brakowało... Rodzice utrzymywali mnie i moje rodzeństwo, nie kradli... Owszem, nie byłam nigdy na Antarktydzie, choć bardzo bym chciała być, ani nie noszę drogocennych klejnotów. I co z tego? Mam z tego tytułu czuć się gorsza? Życie w takiej rodzinie nauczyło mnie ambicji i przede wszystkim szacunku dla takich rodzin, bo żyjący w nich ludzie niekoniecznie są upośledzeni.

Gość onetyk11
najprościej narobić dzieci i zgłosić się po pieniądze do opieki, po co szukac roboty skoro i tak jej nie ma, tylko potem szkoda tych dzieciaków

Gość 2867
Polacy i te ich stereotypy ;(

Gość onetyk11
oczywiście są wyjątki ale bardzo rzadko

Gość 2867
Nieprawda, że rzadko... Może się po prostu nie spotykasz z rodzinami wielodzietnymi...

Gość onetyk11
Niestety Polska to biedny kraj, dlatego dużo dzieci= duża bieda

Gość dalfOlkaTolka
a ja znam właśnie bardzo bogatą rodzinę, gdzie jest piątka dzieci i co? Mają prawo, nic nikomu do tego. :)

Gość vokkija
to wyjatki-statystyki sa takie w polsce ponad 90% rodzin wielodzietnych zyje w biedzie-zreszta 5 dzieci to nie kilkanasciea takich rodzun jest multum -ci pieroleni jebani skurwielie politycy narzekaja na niz demogr

Gość vokkija
nie ma dobrych kapłanów

Gość LubiącaGościPo30
Ja uważam,że dziedzi robią prostaki,ludzie niewykształceni najczęściej ze wsi,to widuję na codzień.Moi rodzice też klepali dzieci ile popadnie i mam o nich takie zdanie,są totalnymi prostakami.Ja już nie powielam tego błędu,jestem całkiem inna.

Gość vokkija
ludziow jka mrowkow -a zewszad lemant -rodzcie co roku az peknie macica-taaak -a 2, 3 mln bezrobotnych dzieci co ich rodzicow nie stac na skolna wyprawke gówno-kaplanow i politykow obchodzą

Gość jestescie zazdrosni
ze nie macie braci i sióstr jedynacy to egoiści

Gość morraima
chuj w dupe nakazywaczom rozmnazania -pies ich jebał w sama dupe