Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez sily do zycia

Nie mam sily zyc

Polecane posty

Gość bez sily do zycia

Masa problemow antydepresanty nie pomagaja z dala od domu i rodziny :( chce umrzec :(.Czy kiedys bedzie lepiej jak tak to kiedy juz nie daje rady mysle o tym,zeby umrzec ,bo co innego mi zostalo :(

Gość very well
Nie umieraj... :( na pewno jesteś wspaniałym człowiekiem, tylko teraz masz gorszy nastrój...

Gość zdołowana2498
a jakie problemy, napisz bedzie Ci lzej

Gość lusia90
napisz co Cie dręczy, ulży Ci, a może cos doradzimy...

Ja też mam problemy i czasem też wolałabym żeby mnie nie było tylko wiem że to rozwiązanie na krótko bo wierzę że to nie ja decyduje o końcu swojego życia. I chociaż boli coraz bardziej to idę do przodu. U mnie ten czas trwa już około 7 lat i z dnia na dzień dowiaduję się że mogę znieść więcej niż mi się wydawało ... Wyzwiska, ojca pijaka brak pracy, męża który widzi we mnie ochydnego grubasa (tak mówi), pogorszenie zdrowia, a teraz problemy finansowe. Ale jestem dla syna i dla siebie. bo marzę że kiedyś otworzę oczy i powiem nie mam problemów

Gość 4r4ef4e
ja też ale mnie dołuje dom...nie mam siły cały czas walczyć z kimś kto się znęca nade mną,uprzykrza mi życie skutecznie,nieraz czuję totalną beznadzieję ,mogłoby być normalnie a przez tą osobę jest koszmar

ja jeszcze niedawno umieściłam tu podobny post. było cięcie się zyletką, ciągłe czytanie stron dla samobójców, szukanie dobrych tabletek...a nawet szukanie psychiatry. a teraz...teraz stoje przed lustrem i sama do siebie mówie - "jestem szczęśliwa!!!" a wiecie czemu? bo jestem SWOJA, zyje po swojemu i dla siebie i ogolnie jest fajnie :)

Gość lusia90
jak czytam o tych wszystkich mężach, którzy mają za nic swoje żony i traktują je jak szmaty to mi się łzy do oczu cisną i przestaje wierzyć, że mężczyźni to jeszcze rasa ludzka.. choć sama męża nie mam, a mam wspaniałego chłopaka to i tak trudno mi uwierzyć, że będzie taki zawsze...

Gość 4r4ef4e
u mnie to akurat brat i ojciec tak robią....przez nich zaczynam mieć wstręt do mężczyzn,widzę tylko agresję,rozkazywanie ,wyzywanie od kurew,dziwek itd.za nic i nierozumiem czemu mnie to spotyka

Gość lusia90
@4r4ef4e czekaj, aż się wyprowadzisz - jedyne wyjscie to odciąć się

Gość 4r4ef4e
chcę się wyprowadzić mimo ze studiuję a pracy nie mam bo musiałam zrezygnować z dorywczej,jestem załamana bo szukam i nic nie mogę znaleść a wyprowadzka to jedyny sposób żeby normalniej żyć

Gość lusia90
bo Polska to jest taki właśnie kraj że nieraz młodzi mieszkają z rodzicami aż ich dzieci są nastolatkami ;/ co tu mówić o zaczynaniu własnego życia przez studenta, na własną rękę, we własnym mieszkaniu... wiem co mówię.. albo kraść albo uciekać.. a tyrana nie nawrócisz (w co naiwnie wierzy 90% maltretowanych kobiet w PL) - tylko uciekać. jak nie fizycznie to psychicznie, pokój na klucz, słuchawki muzyka...

Gość 4r4ef4e
uciec psychicznie tez się nie da bo specjalnie się czepiają żeby robić awantury,jak mogę to wychodzę z domu jak najdłużej ,nie wiem ile jeszcze to wytrzymam

Gość deeeefegvw
Trza żyć!Trza śnic!

Gość InseleBirictom
Kochani ja mam nerwice natręctw z depresja,nie raz mam takie stany ze naprawdę padam,ale ludzie nie możecie być tak słabi! Zawsze jest szansa,ze będzie lepiej.

Gość 4r4ef4e
byłam silniejsza...ale jak od kilkunastu lat ktoś wykańcza psychicznie to można się załamać,mam zrytą psyche

Gość 4r4ef4e
ja i tak się zastanawiam jak to wszystko wytrzymuję,i że dziwne że jeszcze tu jestem,na tym świecie