Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja jej zazdroszcze talentu

ta cała moni znów ruszyla z wyprzdazą

Polecane posty

Wątpie aby sama to przebijała, co by z tego miała - te komentarze? Bo sporą prowizję zapłaci allegro...

Gość za chiny bym tych ciuchow nie
kupila pomimo ze z mezem super zarabiamy i stac nas wydac na dziecece ciuchy 1000 zl miesiecznie a dlaczego? bo nie daje kasy cwaniaczkom:) nie uznale zlodziejstwa i traktowania ludzi jak naiwnych:) na te aukcje leca laski z kasa z malych miast ktore nie maja dojscia do sklepow nexta zary itp zadna normalna kobieta z kasa z duzego miasta nie kupi ciuszka za 150 zl bo ma w tej cenie nowy

a po 2 zara nadal kojarzy sie z luksusem w polsce, o zgrozoooooo

Gość koncza sie aukcje
a ja ma takie pyt jak zrobic takie 3 zdj.jedno obok drugiego w jakim programie?

obstawiam ze ta laska stroi swoje dziecko ,kupuje ciuchy na wyprzedazach outletach itp,za grosze:) a potem sprytnie sprzedaje drozej w sumie ma prawo, jest cwana, wie jak zarobic ale dziwie sie ludziom:)

moze nawet w lumpeksach kupuje--w duzych miastach mozna kupić piekne rzeczy dla dziecka za grosze ja mojemu synkowi kupiłam duzo firmowych koszul,spodni w lumpeksach

oczywiscie kazdy ciuszek byl tylko nalozony kilka razy:P w ciuchlandach sa sliczne ubranka dla dzieci ,kiedys chodzilam kupuje za 10-20 a potem za 100 idzie, sprytne:P

ja wyczaiłam dla synka buty Pumy ,spodenki jeansowe Lee, t-shirty Adidasa itp mozna wyłowic perełki,tylko trzeb się nachodzić albo miec znajomego w takim sklepie,zeby odkladał takie ładne rzeczy firmowe.

Gość herhgelwrmdrlwo
t-shirt adidasa- nosz kurna perelka jak talala :D:D:D

Gość herhgelwrmdrlwo
to przez 2 lata nie urosl, rekawy nie byly za krotkie? cos cyganisz pomidor.

jak mu kupiłam to była za duza,więc czekala na swoją porę;) jak mi sie trafi jakiś firmowy ciuch dobrego gatunku i firmy to kupuję nawet jakby miał czekać rok-dwa,az syn podrosnie. Ja nie kupuje ciuchów "w sam raz"--ze tak powiem. lubię jak syn ma luźniejsze odrobinę to i ponosi dłuzej,a poza tym on nie lubi jak ma coś dopasowane,on z takiego gatunku,ze nie może go nic opinać:P Tez msle wstawic jego zdjęcia w tych ciuchach i posprzedawać,bo szkoda,żeby lezaly. tylko nie wiem jak się zamieszcza zdjęcia na all(nie tu na początku,tylko tam niżej, w opisie)

Gość herhgelwrmdrlwo
nie chce byc czepialska, ale wyraznie napisalas "nosił ją ze 2 lata a i tak wygląda jak nowa" zapowiadalas sie na ciekawa rozmowczynie (nwioskujac z wczesniejszych postow) ale jestes taka jak wiekszosc tutaj - sciemniasz zupelnie nie wiadomo czemu 🖐️

bo ja dbam o ubrania,zarówno swoje jak i dziecka--moze tak być czy nie przwidujesz takie opcji? poza tym nie zakladal jej na podwórko do grania w piłkę tylko jak gdzieś wychodzilismy

czy wszystkie ciuchy po dziecku kojarzą się wam z zszarzałymi,porozciaganymi szmatkami? Jak mam coś dobrego to o to dbam,odpowiednio piorę itp. nie będę dziecku zakładala ciuchow zmiętych,zeby wyglądal jak psu z gardla. wyjatek--zakładam mu byle co jak idzie grac w piłkę lub dresy do szkoły ajk wychodzi ze mna to zawsze jest ładnie ubrany.

Gość herhgelwrmdrlwo
albo jestes glupia, albo udajesz. Napisalas, ze kupilas dziecku super oryginalna koszulke adidas, ktora nosil 2 lata i nic sie z nia nie dzialo - potem piszesz, ze koszulka lezala i czekala, potem ze zakladalas mu ja tylko na wyjscia. BRak logiki: 1. Dziecko nosi 2 lata i nie wyrasta 2. Dziecko nie nosi tylko koszulka lezy i czeka (co takiego niby mialoby sie z nia stac?) 3. koszulka z lumpa zakladana na wyjscia - takich wyjsc bylo pewnie kilka, wiec kilka razy ja wypralas, wiec po co wychwalasz jaka to swietna koszulka, z ktora po 2 latach (w domysle uzytkowania, prania) sie nic nie dzieje. KLAMCZUCHA hahaha

kupuje rzeczy lużniejsze czy to akie dziwne,że wyrósł przez tyle czasu? a zakladać--zakładał. i jest w bardzo dobrym stanie nie wiem po co i dlaeczego i przed kim mialabym kłamać/pisac niestworzone historie. nikomu nie muszę się przypodobać. piszę poprostu tak jak jest.

Gość herhgelwrmdrlwo
nikt nie napisal, ze ciuchy z lumpa sa zszarzale itd, chodzilo mi o to ze adidas nie ma jakosciowo tak dobrych ubran, zeby 2 lata chodzic i wygladaly jak nowe. I znow sama sobie przeczysz - niby tak dbasz o wyglad dziecka, a jednak zakladasz mu byle co i to do szkoly (sic!). Dziecko ubierasz ladnie oprocz sytuacji, gdzie idzie do szkoly i gra w pilke, czyli kiedy ty go ladnie ubierasz i prasujesz, moze chodzi ci o pizame? ;)

Gość herhgelwrmdrlwo
aaa to jednak wyrosl, a przedtem pisalas, ze koszulka byla na wyrost i lezala w szafie...

jak kupię rzecz za dużą to logiczne,ze lezy i czeka,az bedzie dobra---czyż nie??????????? a jak dziecko podrosnie i rzecz jest dobra to ją mu zakładam--czy znowu jest coś niejasne??? poniewaz zakładal ją tylko wychodząc ze mną to nie jest zniszczona--czy znowu jest coś nie tak napisane? albo jestes ciemny albo niedorozwinięty zresztą, nie mam powodu,zeby się komukolwiek szczegołowo spowiadać co kiedy i ile razy dziecku zalozyłam. dramat🖐️ 🖐️

to zycie dziecka ogranicza się do wyjscia do szkoły i na boisko? widać,ze nie masz dzieci i nie masz pojęcia w jakim stanie jest dres po tygodniu chodzenia w nim od szkoły albo ubranie,w którym idzie grać w piłkę:O jak wraca z piłki to te szmatki nadają sie natychmiast do prania,bo sa tak brudne i przepocone,ze brak słow to jest 12 latek a nie niemowlę leżące nieruchomo:D

Gość herhgelwrmdrlwo
"nosił ją ze 2 lata a i tak wygląda jak nowa" to ty napisalas wytlumacz mi jak dziecko moze przez 2 lata nosic koszulke i z niej nie wyrosnac??? potem pisalas " jak mu kupiłam to była za duza,więc czekala na swoją porę" wiec chodzil 2 lata czy 2 lata czekala na swoja kolej? zapetlilas sie, na szczescie kazdy kto to przeczyta bedzie wiedzial co o tobie sadzic. P.S. mam wiecej niz 1 dziecko i wiecej niz 1 dres - moje dzieci codziennie maja czyste ubrania do szkoly i przedszkola, niedny ten twoj syn w tym 1 dresie i galowej koszulce adidas :D

Gość pomidorrrrrr daj spokoj
jakas nawiedzona laska wywala swoje frustracje nt ile co kto razy załozyl :P olej dziada :) w dodatku nie kumata jak but

A nie pomyślałyście że kupują te osoby ubrania, które nie potrafią ubrać dziecka, nie mają pomysłu, nie mają gustu żeby dziecko fajnie ubrać, A ona wystawia fajne fotki i ludzie kupują , kompletują , dają niebotyczne pieniądze . A niestety jak ktoś wystawi byle jakieś zdjęcie nie weźmie połowa tego co ona. A napewno ona sama nie nabija sobie- przecież allego pobiera pieniądze i to za takie wysokie ceny

Gość pomidorrrrrr daj spokoj
herglew...... z twoja głowa wszystko ok>>>>>>>>>>/???? uczepilas sie jak rzep psiego ogona :o problem robisz jakby conajmnien prezydentsie tak ubieral pustak idz lepiej do dzieci

Gość sama chcialas
herhgelwrmdrlwo - zniszcz tego pomidora, przecież z dalaeka widać że to durne i ściemnia i nawet nie umie się wysłowić. Kibicuję Ci :*

Może dziecko nosić bluzki 2 latka- moja ma kilka takich bluzek, w jednym roku była luźna w następnym sam raz

Gość herhgelwrmdrlwo
o pomidor pisze z pomaranczy :D