Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja jej zazdroszcze talentu

ta cała moni znów ruszyla z wyprzdazą

Polecane posty

Gość jbibvuvyvhgvgfc
i do kurtki buty za 170, i wszystkie te ubrania licytuje ta sama osoba i wygrywa.

Gość koncza sie aukcje
JA WAM POWIEM ZE JAK U mnie ktos wygra za wieksza kase tzn mi sie wydaje ze za wiekszą:D to ja mam obiekcie i czuje sie w obowiazku dac gratisa i jakos mi głupio a tutaj ludzie taka kase płacą i potem szczerze dziekują w komentarzach ,szczesliwi ze przepłacili 3 razy ; a ta moni nawet zawyza przesyłkę no szok szok fenomen jak dla mnie

Gość gfggfg
oj glupies wy glupies ta cala moniczka moze kupowac ciuszki za grosze ja mieszkalam we francji 4 lata, tam urodzilam corke, na wyprzedazach mialam ciuchy markowe za grosze plus organizowane sa sprzedaze garazowe mialam sukieneczki za 5 euro, markowych francuskich firm ktore w sklepach kosztuja po 50 euro za sukienke babka ma super zrobione aukcje i na tym polega jej sukces:)

wszyscy kupuja ją i jej ladnie przygotowana stronę ja--gdybym miała pieniądze z przyjemnością bym u niej kupiła nie rozumiecie co ludzie kupują? jej piękną stronę a nie towar. zna psychologię sprzedazy i to wykorzystuje.

Gość gfggfg
hahah ona sprzedaje nawet ciuchy zary i c& a drogo ,ale zal we francji w zarze i ca podczas wyprzedazy murzynki i arabki z cite wynosza cale torby zakupow moniczka jest cwana, za grosze kupuje ale drogo sprzedaje

Gość koncza sie aukcje
a ja jakbym pieniadze to tez bym u niej nie kupiła nie lubie byc nabijana w butelke to ze w aukcji ma gwiazdeczki i fioletowe tło nie znaczy ze mam płacic 3 razy wiecej niz za nowe :D no ale głupich nie sieją

Gość koncza sie aukcje
ale fakktycznue 1 OSOBA JEJ WYGRYWA i to trzeba miec szczescie-trafic na nadzianego frajera!:D

Gość gfggfg
ja gdybym miala kase to bym u niej nie kupila:P bo znam ceny i wiem ile takie ciuchy kosztuja :P

Gość dsdsdsd
zobaczcie sobie w jej komentarzach tam jest ten beret co ma wystawiony taki panterka brazowy ona go kupila w sierpniu bo komentarz ma z 18 sierpnia a pisze ze ciuchy ma dłuzej niz 6 mcy :-) kupił go za 40zł nowy -ciekawe za ile ona go sprzeda naraize 4 osoby se bija i cena 26zł aukcja kończy sie jutro az sobie srawdze jutro za ile poszedł

Gość notorycznie i zawsze
ciekawe czy rzeczywiscie ktos jest tak glupi czy to sama moni sobie podbijala za bardzo :)

Gość najnizsze oprocentowanie
ja nie rozumiem poruszenia.przeciez dziewczyna nikogo nie okrada,wystawila rzeczy,wstawila zdjecia i tyle,a ludzie licytuja,skoro sie sprzedaja za wysokie ceny to znaczy,ze akurat dana rzecz jest dla tej osoby warta i nic nam do tego!! a trzeba przyznac,ze ubranka sa bardzo ladne.

ubranka ma bardzo nładne bardzo starannie przygotowaną stronkę ma gust dziewczyna--zobaczcie jak gustownie ubiera tą córcię W/g mnie wszystko jest ok. w skali 0-10 ocenim jej aukcje na 11. PRZYZNAJCIE,ŻE NIKT NIE MA TAK ŁADNIE PRZYGOTOWANYCH AUKCJI.

Gość najnizsze oprocentowanie
no wlasnie ,zgadzam sie w 100%

Gość ytgt6fvyt
I wszędzie zabiera aparat... szkoda mi tej małej dziewczynki w tych dziwnych ubraniach.

jak się do niej zagląda to aż slodycz mnie bierze tak gustownie potrafi ubrać ta córeczkę ma tyle ubrań,dodatków, ze aż miło spojrzeć. zasługuje na to,zeby kupić u niej płaszczyk za 150 zł.

Gość popierwszeprimo
napisała sobie że są w jej posiadaniu powyżej 6 miesięcy coby jej skarbówka nie scigała:) W zyciu bym nie dała tyle kasy za uzywany ciuch! NEVER!

mam wrazenie,że niektóre mamy zazdroszczą jej pomysłu,gustu, sprytu,z jakim potrafi zwyklą z pozoru rzecz za 5 zł sprzedać za 85 zł na przykład. tu was boli,też byscie tak chciały.

Gość hugyugy
Pomidor z masłem a czy to nie są przypadkiem Twoje aukcje, bądź znajomej, bo wychwalasz że aż niedobrze się robi.

Gość notorycznie i zawsze
pomidor - srone wczesniej pisalas ze szkoda ci tego dziecka, teraz slodzisz, okresl sie.

bo w/g mnie to jest męczace dla tego dziecka tak ciagle się ustawiać mamie do zdjęcia. musi uwazac,zeby się nie ubrudzic,nie rozedrzeć itp a takie kontrolowanie siebie jest w/g mnie męczące--dla doroslego,a tym bardziej dla dziecka.

Gość mamuśkaMałejZuzi
spójrzcie na jej komentarze od sprzedających, ona kupuje na allegro te ciuchy i też słono za nie płaci, albo to sa jej inne nicki, gdzie podbijała ceny tak wysokie, nikt ich nie przebił i rzeczy zostały u niej, a ona tylko komentarze mogła sobie pozytywne powystawiać.....

Gość buhahahha
sledzilam swego czasu te aukcje, czesc rzeczy sie powtarza laska sama podbija i wystawia komentarze, ale zal