Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loftalka

praca magisterska w miesiąc?

Polecane posty

Gość loftalka

mam na napisanie pracy mgr miesiąc, badania już zrobione, literatura zebrana, trzydzieści prę stron napisanych, czy mam szansę się wyrobić?

Gość tatełamnieleje
jasne, ale musisz się sprężyć!

Gość loftalka
zdążył ktoś w takim czasie??:)

Gość loftalka
sprężam się ale mam chwile zwątpienia..........;)

Gość Mgr Panna Nikt
Powodzenia :D 🖐️

to od razu Ci radzę porządnie wykorzystywać chwile skupienia bo jak Ci się odechce to takie zawieszenie może trochę trwać...\ ja jak pisałam swoją pracę to jak załapałam wenę to dniami i nocami on stop, a jak mi przeszło to tydzień nawet na to nie spojrzałam bo miałam dośc pisania...

Gość qwertzuiop222222222222
go for it! siedz na tym cale dnie to zdazysz! impossible is nothing!

Gość aleksandra prace
Witam serdecznie uczniów i studentów! Oferuję pomoc w pisaniu prac wszelkiego typu- zaliczeniowe, maturalne, licencjackie, magisterskie, inżynierskie (inne kwestia ustalenia). Prace pisane są pod indywidualne zlecenie, według wszystkich ustaleń ze strony zlecającego, jak i promotora; zgodnie z wytycznymi uczelni. Szybko, jednak nie ekspresowo, ponieważ w pracy liczy się jakość. Szeroki zakres tematyczny, bogata bibliografia (możliwość ustaleń indywidualnych, jak i również możliwość zgromadzenia kserówek- idealna pomoc do nauki i potwierdzenie autentyczności)- także czasopisma branżowe, przystępna cena. Praca do wglądu na każdym etapie- pisana rozdziałami- do każdego rozdziału raport z systemu plagiat.pl. Możliwość przeprowadzenia badań (ankiety, wywiady, badania statystyczne). Oferuję pomoc również przy poszczególnych etapach (rozdział, konspekt, bibliografia, wszelkie poprawki). Poprawki wliczone w cenę, pracę zaczynam i kończę, aż do momentu całkowitej akceptacji. Kontaktuję się zarówno przez gg i mail, jak i telefonicznie- odpowiem na wszystkie pytania i rozwieję wątpliwości. Nie pozostawiam nikogo samego aż do momentu obrony. Istnieje również możliwość podpisania umowy o dzieło oraz spotkań osobistych. Cechuje mnie terminowość, gwarancja oryginalności- raport z systemu plagiat.pl, możliwość kserówek oraz kontakt w każdy z wymienionych sposobów. Jeżeli chcesz mieć dobrą pracę- napisz! W wiadomości podaj temat pracy, rodzaj, ilość stron, szacunkowy termin- odpiszę w ciągu 24 h i podam wszystkie szczegóły. Mail: aleksandra.prace@gmail.com gg: 44478137

Gość basmazu
co za problem... Ja tam z niejedną zdążyłam :P. Cóż polecam wizyty w bibliotekach... spokój, cisza, i nikt nie przeszkadza :)

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl