Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Malosolna

Co zrobic z facetem?

Polecane posty

Gość Malosolna

Wiec mam taki problem...przyjechalam do Anglii za facetem....zakochalam sie na maksa....zwariowalam na jego punkcie, ale zrobil mi na serio duzo przykrosci...ostatnio nie odzywalismy sie do siebie przez dwa dni, bo zapytalam sie go o cos, a on mi nie chcial powiedziec. nie potrafi mnie przytulac, calowac....czuje, ze to takie wymuszone...jestesmy ponad rok se soba...nie widzialam zycia bez niego ani mnie z innym facetem mimo krzywd jakie mi robil. jak sie zachowywal ...chodzi o gesty i slowa..nie zdrady itp....wiec napisalam mu wczoraj, ze na pewno nie bd szczesliwa jesli on nie chce nawet tego zmienic. Chcialabym zeby mnie przytulil sam z siebie, pocalowal itp...jeszcze musze podkreslic ze jest 10 lat starszy i nie pracuje, a kiedys mial duzo kasy itp...ale wiem, ze jest ambitny...aktualnie ja za wszystko place, ale mi to nie przeszkadza....siostra odwiedzial mnie w Londynie i zagadal do mnie przystojny chlopak...po dyskotece wrocilam do domu, nie dalam mu numeru ani nic, ale moja siostra dala jego koledze swoj i ten, ktory rozmawial za to znalazl mnie i rozmawia ze mna..chce mnie zaprosic na lunch, isc ze mna za zakupy po telefon i pomoc mi wybrac. jak mowie, ze chyba nie wie co to damskie zakupy mowi, ze wie i ze jest ierpliwy i sam sobie cos kupi...i mowi, ze moze po mnie przyjechac itp...tak mi milo, ze ktos jest dla mnie dobry i nie pyta wcale o jakis sex czy zaprasza mnie do domu....wydaje sie serio w porzadku, jest przystojny, mily itp...pewnie nie szuka dziewczyny, ale moze kolezanki. Ja mam ochote sie z nim spotkac, ale boje sie ze sie zaurocze, a ja nie lubie oszukiwac nikogo....nie wiem co zrobic....chce byc z moim facetem, ale jak patrze w przeszlosc plakac mi sie chce co ja robie....wczoraj mi niby powiedzial, ze to zmieni, ze bd mnie czesciej przytulal itp....:( ze mnie kocha i zebym to wiedziala...:( uwazacie, ze powinnam sie spotkac na kawe z tym nowo poznanym czy go olac?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować