Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkomuszerobic

zwariowałam? ślub w styczniu!Ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość wszystkomuszerobic

Witam Was Dziewczyny! Dziewczyny znamy się z moim narzeczonym 10 miesięcy, oświadczył mi się w lipcu i bardzo szybko zaplanowaliśmy wesele tj. koniec styczniu 2013 domyślam sie że będzie wtedy mróz i śnieg-mam nadzieje.Jesteśmy dobrej myśli, wszystko mamy juz prawie zaklepane-oprócz księdza bo jeszcze czas, ale niebawem i do Niego sie wybieramy.;) Jestem szczęśliwa a ślub w zimie to był nasz wspólny pomysł. Jestem ciekawa czy któraś z was też bierze lub brała ślub w zimie? Wszyscy nam się troche dziwią, Wy też? Wesele jest w restauracji na ok.180 osób-dwudniowe.Koszty-ogromne;)

Gość wszystkomuszerobic
Nie wiem czy jest taniej.Cene za lokal mamy taką samą jak w lecie, kamerzysta i fotograf równiez ponieważ w styczniu zaczynają się studniówki.Nie chodzi tutaj o pieniądze.Poprostu nie chcemy czekac do lata.

Gość Dlaczego sie tak spieszycie
zeby wziac slub zanim jeszcze naprawde dobrze sie poznacie?

Gość lolllllaaaa
ja bym poczekała chocby do kwietnia-co jeśli będa snieżyce-nie dotra gości-nie dojedziesz do kościoła, nie bedzie można odebrac sukni i tym podobne problemy?

Gość lolllllaaaa
lub padnie ogrzewanie na sali?zamarznie woda w grzejnikach?

Gość wszystkomuszerobic
Akurat co do poznawania i pewności czy to miłość wątpliwości nie mamy, tak czasem bywa ze nie trzeba się spotykać 5 lat żeby wiedzieć że to ta właściwa osoba.Właśnie przez to że tak bardzo pragniemy być razem troche nam się spieszy.Nie jestem w ciąży;)

Gość i tak sie rozwiedziecie
hahaha

Gość wszystkomuszerobic
właśnie o śnieżycę się trochę martwie ale mój dom, kościół i lokal są w niewielkich odległościach od siebie,ale za to pan młody jest w dalekiej odległości 120 km.Troche się obawiam jak On biedaczek dotrze

Gość wszystkomuszerobic
a tak wogóle to ile Wam powiedział fotograf i kamerzysta?a ile orkiestra?

Gość o co kamann?
cześć autorko!! my mamy zaplanowany ślub na 19 stycznia 2013!!!! chyba obie zwariowałyśmy:D

Gość Asia częstochowa
Brałan ślub 22 stycznia zeszłego roku. Było bardzo fajnie:) nie była taka zła pogoda, ale był piękny klimat, śnieg itp. My zaplanowaliśmy ślub w listopadzie , więc mieliśmy dwa i pół miesiąca na organizacje na stu osobowe wesele.

Gość wszystkomuszerobic
o co kamann Tak się cieszę że nie jestem sama skąd jesteście?nie martwiecie się pogodą?

Gość o co kamann?
mi orkiestra spuściła 1000 zł z racji terminu...

Gość o co kamann?
Autorko my jesteśmy z Wrocławia,a le wesele będzie 10 km za miastem w takiej wiejskiej świetlicy, która została wybudowana z myślą o weselach i głównie one się tam odbywają. a Ty skąd jesteś? trochę martwię się pogodą,a le pogody nie przewidzisz!! moja koleżanka brała ślub 15 sierpnia ( 2009 roku) i tak cały dzień lało ze szok! dosłownie oberwanie chmury przez cały dzień i zimno! a też myślała ze jak sierpień to będzie pogoda na bank fajna...takze wiesz

Gość o co kamann?
Foto 3100? to dosyć drogo

Gość julia pod balkonem111
Jestem zdecydowaną zwolenniczką ślubów w zimie, a zwłaszcza w okresie karnawałowym - wesele zamienia się trochę w taki super-bal karnawałowy, na który można się wystroić i bawić całą noc!!! Nie ma nic lepszego!!! Byłam na wielu ślubach w lecie, które wyglądały tak: zero ludzi na sali, bo za gorąco na tańce i każdy gdzieś łazi po okolicy, żeby się ochłodzić w cieniu a nie siedzieć w dusznej sali. Albo w ogóle łażą po okolicy, bo przecież piękna pogoda, to co się będą kisić przy stole. Beznadzieja.

Gość lolllllaaaa
a może wesele w Sylwestra

Gość o co kamann?
ja nigdy nie byłam na weselu zimą takze sama nie wiem jak to będzie wyglądało...chociaz w ostatnich latach styczeń był dosyć ciepły, więc nie wiadomo jak będzie. autorko a Twój ślub kiedy?

Gość do weselniczki
Prosze daj mi namiary na twojego fotografa. Zalezy mi na tym . Szukam I szukam fotografa I cholernie ciezko. Prosze o pomoc, wesele mamy we wrzesniu 2013 r

Gość SILNAPATRONKA
Nie no jasne po co czekac lata skoro już w styczniu można założyć suknie i zostać na jeden dzień księżniczką!!

Gość o co kamann?
u mnie zespół 3400, fotograf 1600, kamerzysty nie chcemy

Gość o co kamann?
heh a co za różnica czy będziesz księżniczką w styczniu czy w lipcu? ja tam za zadną księżniczkę nie będę robić bo nie biorę kościelnego i będę miała skromną krótką sukienkę:) najwyżej mi doopa zmarznie :D

Gość wszystkomuszerobic
mój ślub jest 26 także tydzień po Twoim.Kuzynka miała 16 stycznia 23 lata temu było -15 stopni i śnieg powiem Wam że naprawdę impreza była świetna.Goście nie rozłazili się po ogrodach czy parkingu, wszyscy razem super się bawili i dlatego właśnie wpadłam na podobny pomysł.Za to kuzyn żenił się w lipcu było +33 stopnie i wszyscy byli padnięci, nikomu nic się ni chciało, nawet wódka nie szła bo za gorąco.

Gość o co kamann?
mnie mój fotograf też zachwycił, przekopałam chyba cały internet w poszukiwaniu fotografa i od razu po obejrzeniu zdjęć wiedziałam ze to to czego szukam:)

Jak to ciężko? Ja znalazłam mnóstwo ofert świetnych fotografów i wszyscy mieli wolne terminy. Jesteś z Warszawy? Jeśli tak, to warto też brać pod uwagę oferty z Łodzi. Dziś widzę się z moim fotografem podpisać umowę. Spytam go, czy wyraża zgodę, żebym go polecała na forum. Może sobie tego nie życzy...