Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

clarice0612

NIE POZNAJE WLASNEJ PRZYJACIOLKI!!!?? POMOCY PORADZCIE

Polecane posty

a wiec mam nastepujacy problem - mam , moze raczej mialam przyjaciolke z ktora znam sie cale zycie czyli 22 lata razem chodzilysmy do szkoly bylysmy nierozlaczne.. Moja przyjaciolka zaszla w wieku 15 lat w ciaze urodzila i rozstala sie z ohcem dziecka bo go nie kochala..... Dodam ze byla normalna ladna dziewczyna zawsze jakies dzinsy koszulka .... Ja w wieku 16 lat wyjechalam do niemiec, poszlam tu do szkoly , poznalam chlopaka urodzilam corke i wyszlam za maz , swietnie nam sie powodzi. Za to niewiem co sie z NIA STALO ?!?! zawsze mialysmy kontakt telefoniczny.itp gadu gadu . Ale jak ostatnio pojechalam do polski.....dziewczyna co tydzien ma innego typa oczywiscie tylko na 2-3 dni, spotykala sie tez z facetami z neta za sex za kase...ubiera sie w jakies halki i buty na 20cm i tak.chodzi w bialy dzien ubrana a dosc przy kosci jest, wszyscy tylko opowiadaja o noej.ze daje d...y gdzies w dyskotekach w toalecie.... Zaden facet normalny z nia dlugo nie wytrzymal , strasznie wulgarna sie zrobila ... A ma corke ktora teraz do zerowki idzie !!!" Jak jej powiedzialam ze jej zupelnie nie poznaje to sie e strasznie obruszyla ze nie wie.o co mi.chodzi....ni e eprzyjmuje zadnej krytyki...

STRASZNIE MNIE TO BOLI JAK WIDZE CO ONA Z SIEBIE ROBI...DALEJ MAMY KONTAKT ALE CZUJE SIE JAKBYM ROZMAWIALA Z OBCA OSOBA . POZATYM ONA TYLKO WTEDY SIE INTERESUJE JAK JA MAM JAKIES PROBLEMY TO NIBY UDAJE ZE JA TO OBCHODZI I POZNIEJ ROZPOWIADA INNYM ... NIE WIEM CZY MA TO SENS CIAGNAC TAKA "PRZYJAZN" ALE SMUTNO MI STRASZNIE JEZELI TO SIE TAK SKONCZY BO BYLA MI JAK SIOSTRA. :-(

Gość Fanka w żałobie
Odpuść ją sobie, nie pomożesz i nie zmienisz jej. Po prostu zapomnij.

Gość mam taka sama znajomą
niektóre baby sa takimi dziwkami , to charakter niestety. Powiesz coś obrazi się albo nie pojmie.I jeszcze będzie myślała ,ze jej "powodzenia" zazdrościsz.Jak ja musiałam z ta moja znajomą wyjść, szłam 5 metrów od niej ,żeby mnie za kurwe nie brali. Zostaw ja niech się stacza na własne zyczenie.

Pewnie macie racje ...nawet jej chcialam pomoc i do mnie do niemiec ja z dzieckiem wziasc ale boje sie troche ona juz tez miala problem z narkotykami :-\ wpadla w jakies hlupie towarzystwo.

Gość jolahh
A czy ona chce tej pomocy? Chce zmieniac swoje życie?

Z jednej strony mowi ze chcialaby to wszystko zostawic i zaczac nowe zycie mowi ze mi zazdrosci ze mam takie ulozone zycie i sie zali ze nie moze znalesc normalnego faceta no ale skoro wyglada jak tania panienka to chyba wiadomo jakch mezczyzn przyciaga i kolo sie zamyka :-\ nie wiem jak jej to uswiadomic bo jak tylko cos zaczne mowic to ona sie odrazu obraza :-/

Gość jolahh
Są tacy ludzie, którzy narzekają na życie i niby chcieliby je zmienić, ale jak przyjdzie co do czego to nie chcą go zmieniać.

Gość 22 lata czuje koniec swiata
clarice zainteresowała mnie Twoja stopka :D mam 170cm, ważę 60kg i jestem bardzo szczupla :> ciekawi mnie jak wygląda się przy tym wzroscie mając 5kg mniej... :>

Zdaniem mojego meza za chudo ;-) mialam wtedy bardzo male piersi a teraz ladne i pelne miseczke C , WIEC ZOSTALAM PRZY 60 kg i dobrze sie tak czuje ;-) ale to zalezy od budowy ciala . Pozdrawiam