Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfoifiojfodifvggk

Wygimnastykowanie a atrakcyjnosc

Polecane posty

Gość jfoifiojfodifvggk

Patrzac na dziewczyny - mlode kobiety na ulicy rzadko widzi sie cos zgrabnego, proporcjonalnego i poruszajacego sie ladnie. Lezy to zapewne w zbyt malym znaczeniu sportu - juz od najmlodszach, szkolnych lat. Moim zdaniem dziewczyna, ktora nie jest przynajmniej troche wysportowana (przebiec 500 m bez zadyszki) i wygimnastykowana (przewrot wprzod, przewrot w tyl, mostek, gwiazda, w idealnym przypadku rowniez szpagat) to pewnego rodzaju niedorozwoj w latach pozniejszych. Jak z ruchomoscia slonicy uprawiac seks i eksperymentowac z pozycjami. Interesuja mnie poglady na ten temat.

Gość twoitsbetterthatone
Nie jestem wygimnastykowana idiotko ponieważ mam chore stawy biodrowe ... :o Może pomyśl na drugi raz, zanim wsadzisz wszystkich do jednego wora :o ...

Gość jfoifiojfodifvggk
Jezeli ktos ma problemy zdrowotne, to musi sie liczyc z pewnymi ograniczeniami. Ludzie zle widzacy na przyklad nosza okulary, a pomimo tego czasem nie moga tym skompensowac swojej choroby. Z calym respektem dla chorych - nie zmienia to nic w ogolnych przemysleniach.

Gość śliczna jest
zrobię ci wszystko oprócz gwiazdy, stania na rękach. szpagatu nie, bo nie chce rozciągać i tak już obwisłej piczy. natomiast skok przez konia, zwis - no problem! :)

Gość wiesz co autorze
dla ciebie od dzisiaj zacznę się gimnastykować i robić biegi na 500 metrów. Nieważne że pewnie nigdy cię nie spotkam. Nieważne że pewnie ty sam wyglądasz pewnie tak hoojowo, że szkoda energii nawet żeby splunąć za tobą. Topik jest, wymagania są to trzeba się dostosować. A tak na serio jakbym ja wszystkie takie topiki jak twoje brała na poważnie to bym w psychiatryku wylądowała. Kobieta ma zajebiście wyglądać, być przebojowa, mieć studia, dobrą pracę i własne mieszkanie po 20 roku życia, dobrze gotować, dom na błysk trzymać, w dniu ślubu być dziewicą, po ślubie robić wygibasy w łóżku jak zawodowa dziwa z doświadczeniem, rodzić dzieci najlepiej naturalnie bo inaczej znaczy że jest leniwa, po porodzie wyglądać dalej jak nastolata, mieć cipę wciąż wąską jak dziewica, a facet po ślubie i tak z piwem w ręku z brzuchem przed TV będzie siedział i kochankę sobie i tak znajdzie.

Gość furiatka559
wiesz co autorze - zgadzam sie w 100000000% :)