Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latekkkkk

córka żony

Polecane posty

Gość 30latekkkkk

Witam, 2 lata temu poznałem kobietę, która dzisiaj jest moją żoną, długo nie wiedziałem, że ma córkę, ale jak już się dowiedziałem to byłem w żonie tak zakochany, że nawet to mi nie przeszkadzało. Między mną i żoną jest 6 lat różnicy, jej córka ma 17lat, jest nieznośną nastolatką, która uważa, że pozjadała wszystkie rozumy świata, wolimy się generalnie unikać w domu. Tyle słowem wstępu. Parę dni temu wychodząc do pracy i tym samym zostawiając ją samą w domu zapomniałem telefonu, wszedłem tylnym wejściem i udałem się do salonu, tam zobaczyłem ją nagą zabawiającą się wibratorem, miała zamknięte oczy i jęczała. Natychmiast zrobiło mi się gorąco i odwróciłem się na pięcie z zamiarem wyjścia z domu. Nie wiem czy mnie widziała, chyba nie, bo wyglądało mi na to, że miała właśnie orgazm, cóż, dzień przeżyłem bez telefonu ale nie mogę zapomnieć tego widoku, miły dla oka po 2 latach posuwania ryczącej 36.

Gość alinka 123456
17 lat mloda strasznie kolego podgladaczu

Gość 30latekkkkk
którego 30 latka nie jarają siedemnastki powiedz mi koleżanko ;)

Gość sssonia.
stara indianska zasada brzmi "jak tylko udo staje sie grubsze od szyji laska jest gotowa do posowania" :D ;-)

Gość alinka 123456
rozumiem ze sie przestraszyles i ucieklaes czy patrzyles jak sie sama bawi?

Gość 30latekkkkk
Żonaty30l - młodzież coraz bieglejsza w tych sprawach, mamuśka gorąca przeciwniczka udziwnień w sypialni, chyba by jej głowę ukręciła, jakby wiedziała, że ma wibrator :D sssonia-dobre :D

Gość 30latekkkkk
alinka- uciekłem prawie od razu, ale przeżywam i odtwarzam sobie to do teraz.

Gość DyzioIi
Nabrales samku aby skosztowac mamusie i corosie?Dobra rada,taka bajka nie skonczy sie dobrze.

Gość lolllllaaaa
kochasz żonę, a gdy zobaczyłes naga pasierbicę od razu zaczynasz ją krytykowac i podnieca cie widok masturbujacego się dzieciaka? jaj bym ci ukreciła i wywaliła z domu

Gość SHDFVVBEVBIKVEJVN
chlopie ogarnij sie , nie bierz sie za corke!

Gość XTECH
Podpatrz następny raz i ją zerżnij, może wtedy przestanie się masturbować..

Gość 30latekkkkk
Nie ukrywam, że nie raz od tamtego czasu myślałem o tym, jakby było ją puknąć, ale chyba nie naraziłbym małżeństwa tylko po to, żeby zaliczyć córeczkę ;D

Gość Piotrek8888
Pustaki pieprzone przeciez to provo wy matoły bydlece.

Gość 30latekkkkk
lolllllaaaa- napisałem 'byłem zakochany' a tak poza tym to jestem zwykłym samcem, młode ciałko mnie podnieca, gorzej, jakby nie zrobiło to na mnie wrażenia.

Gość alinka 123456
podgladasz jak np jak sie myje itd?

Gość Piotrek8888
pieprzony dziadek który wali sobie konia widząc wasze reakcje na kafe:O tak tak pomagajcie mu sie spuscic:O

Gość lolllllaaaa
właśnie gorzej,że zrobiło-a gdyby to była twoja rodzona córka-co za różnica twoja czy żony-córka to córka, jakis czas ją wychowywałeś-jestes zwykłym pedofilem!

Gość 30latekkkkk
alinka- nie, nigdy nie myślałem o niej w ten sposób, to był przypadek, więcej jej nie podglądałem.

Gość sssonia.
nie warto ryzykowac zwiazku dla jednej przyjemnosci , jak potrzeba ci odmiany to idz do jakiejs smarkatej dziwki ....wtedy bedziesz mial odmiane i zero konsekwencji , tak jest najpewniej

Gość 30latekkkkk
Jakoś nigdy nie czułem się jak jej ojciec.

Gość Pijankaaaa
Uważaj bo ona by chciała z takim starym oblechem :O

Gość Dżessss18
haha dobry dziadek:D Napalil sie jak goryl podczas godów a laska i tak mu nie da:)

Uhhhhh,ale ci sie fantazja facet właczyla, juz sie zmoczyles czy jeszce sie tzrepiesz?? aby fantazjowac o corce swojej kobiety .ktora zabawia siw z wibratorem jest to dla mnie czysty chory perwers :oo

Gość 30latekkkkk
Troche haków na nią mam, więc może i by matce nie powiedziała, a taki straszny to też znowu nie jestem, żeby mnie nazywać oblechem.

Gość fsdjbvcxn
patologia

Gość Dżessss18
Ludzie nie piszcie tu bo to prowo!:O Lubicie rozmawiać z chorym psychicznie człowiekiem? Zachowajcie jakiś poziom

Gość mezatkowo
no to wpadles, juz nigdy nie spojrzysz na swoja pasierbice bez myslenia o tym jak wygladala robiac sobie dobrze! Najlepiej niech sie szybko wyprowadza z domu!

Gość lolllllaaaa
a co to za hak ,że dziewczyna sie masturbuje ?i co z tego-to normalne i zdrowe-lepiej tak niz z byle kim na imprezie a ty jestes pedofilem!!!!!!!!!!!!!!!!!!