Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Julietta-

9 miesiąc ciąży - jest ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość -Julietta-

Jak się czujecie drogie mamy na samej końcówce ciąży?? Stresujecie się już na samą myśl o porodzie?

Jestem :) Niczego się nie boję, dopiero dowiedziałam się, że mogę rodzić SN i cieszę się jak dziecko! :D Już doczekać się nie mogę porodu :) ostatnie dni są bardzo męczące, skurcze przepowiadające dają trochę w kość, wszystkie przygotowania na przyjście naszego okruszka też dają mi w kość, ale ja usiedzieć na miejscu nie umiem więc ciągle coś robię :) No i przynajmniej szybciej leci czas :)

ja też jestem na końcówce. Termin mam na 18września. To moje 2gie dziecko i szczerze mówiąc - wiedząc co mnie czeka troszkę się stresuję.Jeszcze nie mam spakowanej torby dopiero powoli wszystko kupuję:)

No tak, jak już się wie co Cię czeka to pewnie ciężko się nie stresować. Ja o porodach wiem tylko z opowiadań znajomych rodziny, a wiadomo, że każdy poród jest inny każda inaczej go przechodzi, więc skoro nie wiem czego się spodziewać to się nie stresuję ;) po prostu pójdę rodzić :)

Gość kamcia1507
gratka- poród to pikuś przy tym co jest później, mam na myśli opiekę nad dzieckiem

No i właśnie tym się czasami martwię, jak sobie poradzę z takim maleństwem i całą masą obowiązków z dzieckiem nie związanych, ale przecież wszyscy jakoś dają radę ;) a ja mam na ogół aż za dużo energii nawet obecnie w ciąży :D więc jak tylko takie głupie myśli do głowy mi przychodzą że nie wiem jak sobie poradzę natychmiast je odpędzam bo przecież dla mojego syneczka wszystko zrobię :)