Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hesferas

Wkurwiaja mnie ludzie

Polecane posty

Przyklad sprzed kilku dziesieciu minut - carefour robie zakupy, chce kupic wage kuchenna ale wszystkie maja wyjete baterie, a chce sprawdzic czy sie wylacza przyciskiem czy dopiero po wyjeciu baterii. Mowie gosciowi z obslugi czy mozna wlaczyc, a ten sie patrzy na mnie i tekst "a do kupienia czy sprawdzenia czegos ( w sensie wagi mial na mysli)" nosz kurwa w łeb odrazu skurwysyna !!! taki tekst jakby mnie nie bylo stac kupic wagi.

Też Was tak wkurwiają ludzie ? Nie wiem może niepotrzebnie sie zdenerwowalem, ale uważam, że ten tekst był lekcewazacy i obrazliwy.

Gość dsfg
to trzeba było sobie kupić i testować w domu 🖐️

ales kurwa napisala. nie bede kupowal kota w worku. mialem poprzednia wage to nie mozna bylo wylaczyc inaczej jak poprzez wyjecie baterii, nie kupie takiego bubla.

Gość 4r4ef4e
mnie wkurza jak wejde do sklepu i odrazu baba sie pyta co podac zanim cokolwiek poogladam i chodzi za mna krok w krok

Gość wrozkasamantha123
Karty pokazują, że waga była rzeczywiście zepsuta. Wagę dobrą, niezepsutą zakupisz w maju 2013 roku w Tesco.

no wlasnie tez mnie tak wkurwiaja jak wchodzi sie do sklepu i juz zaczepiają szmaty jebane. Wole sam sobie wybrać, a nie powiem, że chce kupić np. spodnie (dajmy na to sklep z odzieza) to mi wcisnie jakies co u nich sie nie sprzedaja i zalegaja. no ale nie powiem, czasami pomocne sa jak szuka sie konkretnego rozmiaru. chca sie do czegos przydac bo wkoncu to ich praca jest.

Gość facet456kjfg
straszna historia. trzeba wezwać Rutkowskiego

Gość whedif
badałeś się pod kątem nerwicy natręctw? taka nachalna obsługa jest również w triumphie

nie badalem sie, ale biore pod uwage, ze mam nerwy i cos z tego moze byc. takie czasy. no powiedz, ze Ciebie ludzie nie wkurwiaja ? na kazdym kroku próbują ja w chuja zrobic. Wezmy teraz miesny pod uwage - Szponder. Ide mowie poprosze 2kg fileta z piersi kurczaka. A ta kurwa mi mowi a moze jeszcze wolowinki swiezutka, a moze boczku albo kielbaski. Ja mowie nie. A ona na pewno ? No kurwo jebana ty !!! szmata wciska na sile. jakbym chcial wolowine to bym powiedzial.

Gość oosnyh dnm
ale fajfus z niego :D

Gość 4r4ef4e
zbyt agrsywnie podchodzisz niektorzy chca byc mili i dlatego zagaduja a nie trzeba odrazu sie tak irytowac,wyluzuj

4r4ef4e dzieki za tą odp. tylko on nie zagadał a glupio spytał bez nalezytego szacunku.

Gość powiem ci jak to wyglada
od strony sprzedawcy,pyta czy nie chcesz wolowinki albo wieprzowinki bo taka jej praca i tak kierwonik kaze zeby podwyzszyc wyniki sprzedazy, ja sprzedaje telefony i musze pytac, '' amoze ladowarka do samochodu,a moze etui na telefon,a moze usluga granie na czekanie itp'' wiesz jakie to dla mnie zenujace jak musze takim baranom jak ty wciskac te wszystkie rzeczy... ''oferowac'' czyli

nie baranom idioto bo jakbym byl baranem to kupilbym to gowno co mi wciskasz. dobrze wiem co mam kupic to mi nie wciskaj cwelu

i chuj mnie obchodzi ze ty musisz sprzedac bo kierownik ci kaze. ja mam pieniadze na to co chce kupic a nie na to co ty musisz sprzedac glupku.

jestem kobieta wiec nie ''cwelu'' a po za tym poziom twojego zachowania swiadczy o tym ze jak ty odnosisz sie do ludzi tak i oni znizaja sie do twojego poziomu o tak samo odnosza sie do ciebie ;)

no to idiotko i glupia pizdo :) teraz chyba lepiej pasuje wciskaj sobie te swoje chinskie szity komus na swoim poziomie glupia kurwo.

Gość whedif
autorze, nie chciałam być złośliwa pytam, bo też tak mam. mam nerwicę, na pewno nie natręctw, ale oprócz tego miewam natręctwa. miałam je bardzo zaawansowane w dzieciństwie ale się rozmyło wraz z zachowaniem. mam nadzieję że to nigdy nie wróci. ale wkurwiają mnie ludzie w takich sytuacjach, i chyba rozumiem jaki to jest rodzaj wkurwienia u Ciebie. pozdro

Gość whedif
* wraz z wychowaniem

Nie znasz mnie a ublizasz... zal mi ciebie ,ze nie masz w zyciu lepszych zmartwien...zalosny jestes

whedif dzieki. moze tez cos takiego mam no ja mysle, że to inni są pojebani, a my normalni. bylem na zachodzie to tam nikt sie w ten sposob nie zwraca do klienta. kazdy jest uprzejmy i mily, a gdzie mowa o stosunku lekcewazacym - nie do pomyslenia. tutaj w tej polsce to sam syf, zobacz na wypowiedzi tutaj osob. nawet tej wyzej idiotki co SPRZEDAJE TELEFONY, nazywa mnie baranem a potem sie dziwi, ze jej brzydko odpowiadam. kurwo jebana zebys zdechla.

ty mnie pierwsza obrazilas idiotko od baranow bo nie chce kupiwac tego gowna z chin co mi wciskasz

mnie też wkurwiają ale wtedy dla własnego zdrowia powtarzam sobie "jestem drzewem" aż do skutku i nie wydzieram się na nich

he he dobre. no ja sie nie wydzieram jak debil ale cos tam zawsze odpowiem chamskiego zeby gnoja stłamsić, bo nie trzeba sie dawać takim.