Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hesferas

Wkurwiaja mnie ludzie

Polecane posty

Gość powiem ci jak to wyglada
dzieki Bogu nie pracuje w Polsce,podalam przyklady pytan ze tak powiem na Polskie realia... W Polsce juz tak sie utarlo ze jak sprzedawca cos ci oferyje to od razy ci wciska bo chce sprzedac. W kraju w ktorym pracuje nie ma takiego podejscia. Ludzie podchodza normalnie do sprawy i mowia poprostu ''nie dziekuje''. Jakbym miala takich interesantow jak ty to bym poszla na leczenie do psychatryka,a tak pracuje,oferuje,mam dobra sprzedaz i dobra prowizje od niej..a ty chodzisz sobie po markecie i wkurzasz sie na byle co...

Ja pracuje w zamknietym pomieszczeniu i nie mam kontaktu z ludzmi przez wiekszosc dnia - to tez ma wplyw na moje zachowanie. Aczykolwiek to nie zmienia faktu, ze sprzedajacy czesto podchodzi do klienta lekcewjazaco, bez szacunku.

Gość aaarwena
i dobrze nie bedziesz buraku bez potrzebyu dupy obsludze zawracal :D znalazl sie kurwa krolewicz, dobrze ci odpowiedzial :O :D

Gość powiem ci jak to wyglada
rozumiem cie i naprawde ciesz sie ze nie musisz oblsugiwac ludzi. Ja uwielbiam swoja prace ale czasem wolabym byc w biurze,zamknieta w wklikiwac dane... ale jak juz wspomnialam sa ludzie i ludziska. ja sama obsluguje wiec tez oczekuje odpowiedniego zachowania bez pasrskania ze ktos robi nmi laske,ale oferowanie innych produktow rozumiem choc sama mnie to meczy jak mi ktos oferuje,a ja w pracy musze ... i takie zycie

no wlasnie taką prace masz i musisz jak najwiecej sprzedac. rozumiem Cie. ja napisalem przyklad sklepu miesnego jak mi wciskaja towar bo to jest nagminne i ostatnio mowie kg podudzia, a baba patrzy czy ja nie patrze i najebala mi 2kg. takze to jest chamskie i odrazu łapy takiej upierdolić.

Gość kokokojojojojiji
iiinijkokjo