Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MsSisi

co byscie powiedzialy na takiego faceta

Polecane posty

Gość MsSisi

Ma 28lat, nie pracuje, co tydzein na imprezie, ciagle jakies mlode 18, 19 letnie dziewczyny,picie z kumplami, imprezy, spanie, fb, posuwanko itd.

Gość nb,b,nb,nb,
latawiec-dmuchawiec, od takich trzeba wiac

Gość MsSisi
wszystko rekompensuje jego młody wygląd...ehh macie racje jest za stary na takie zycie, ale mam do niego lekką słabość;/

zrobi ci dzieciaka i dopiero będziesz miala slabośc, będziesz waliła głową w mór i chciała cofnąc czas. alimentów od lumpa nie dostaniesz!!!!!!!!!!

Gość MsSisi
kiedys gdzies tam pracował, teraz tez czegos szuka, ale wiekoszosc wakacji nic,spedzone nad jeziorami w towarzystwie mlodych laseczek i kumpli..ehh

Gość mydło powidło
dobry koleś, ma doświadczenie

Gość MsSisi
na "lumpa" to on nie wyglada...wlasnie wyglad ma fajny,koszula, perfumki itd. ale to nie moze tak dluzej byc...

Gość paninairo
a skad ma kase na to

Gość dawniej takich nazywało się
playboy, dobry na raz na stałe nie nadaje się.

lump w sensie nygus,leser,obibok,lowelas,bawidamek napewno nie ma wyglądu lumpa jak towarzystwo do niego lgnie. dla mnie to jest NIEBIESKI PTAK,POZORANT I NYGUS.

nie wyrósł z podworka do tej pory, to już nie wyrośnie. Debil, wyrucha i zostawi, dba o wygląd zewnętrzny bo w środku pustka, nie ma nic do zaoferowania, prócz kutasa i wyuczonych gadek i pięknych słówek którymi miota uczuciami dziewczyn. Nie bądź głupia.... jak większość.

Gość urodzinowy gosc 28
gdybym miał tyle kasy zeby nie trzyba bylo pracowac to robilbym to samo. Niestety niemam wiec pracuje 8 godzin a w wakacje jezdze nad jeziora bo jestem żeglarz :)

Gość MsSisi
pochodzi z dosc bogatej rodzinki,ale od niedawna to sie zmieniło, chociaz nadal biedny nie jest i nie zasuwa nie wiadomo jak,moze macie racje ale jak z nim gadalam to az taki bezuczuciowy i glupi sie nie wydawał ehh;/ tu spotyka sie z jakimis nastakami a tu pisze do mnie z uśmieszkiem "oczko" lubi foteczki etc. wyraznie interseuje sie

Gość Lord Arkadiusz25
A za tydzień będzie temat: "wyruchał mnie i zostawił, a ja się zakochałam". Porządnych chłopaków, twardo stąpających po ziemi już nie ma?

Gość missSisi
macie racje, jesli sie ogarnie to sie zastanowię nad kontaktem z Nim, ale poki co...