Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaraP0878

Wpadka meza-szok

Polecane posty

Gość SaraP0878

Mój mąż był ostatnio na imprezie firmowej. Gdy wrócił i się rozbierał do snu (ja już wtedy leżałam w łóżku) zauważyłam, gdy na chwilę zapalił światło, że ma penisa całego od szminki ! Róż ale dosyć intensywny, lekko błyszczący, ale to w sumie nieistotne. Zażądałam wyjaśnień. Nie zaprzeczył że to szminka. On twierdzi, że był w męskiej ubikacji i akurat siusiał, gdy wszedł tam jego kolega z jakąś panienką, oboje nawaleni jak 150. W pewnym momencie się przewrócili prosto na niego i z tego wszystkiego ta babka upadając zawadziła ustami o jego członka. On mówi że był wściekły bo jeszcze nie skończył siusiać a tu coś takiego. Nie wiem czy mu wierzyć. Kocham go, ale to brzmi trochę nieprawdopodobnie! Co sądzicie?

Gość pozostaje modlić się
Najprawdziwsza prawda to jest.Tak uważam ja.

Gość Ciekawy Staszek
:O żałosne, do szkoły gimgówna!

Gość Kielczanka79
HAHAHAHAHAHAHA -10/10 :P

Gość bo to ja to ja
Jak naprawde ci tak gadal a ty uwierzyłaś to musisz byc ograniczona w mysleniu ze szok :D:D.Ale mysle ze jestes dzieciakiem ktory sie nudzi,nie przejmuj sie juz niedlugo szkola bedziesz miala co robic :D

Gość Mati 123
Bzdura jak diabli.

Gość he he he ale
historyjkę Ci wcisnął,mógł lepiej się postarać:-)

Gość Kaatika93
Czy naprawdę każdy facet jest taki sam :(... ?

Gość 0987y6789oa
eee słaby podszyw :(

Gość SaraP0878
On chyba ma mnie za isotke:( niestety kazdy taki sam

Gość SaraP0878
nie wiem poradzcie cos , jestem zdruzgotana

Gość 123231
Zakładając, że ten temat to nie są jaja. Po pierwsze, jeśli myślisz, że mąż jest tak głupi aby po ewentualnej zdradzie nie usunąć śladów na penisie, to albo masz mocne podstawy, aby tak sądzić, albo sama jesteś głupia. Po drugie tłumaczenia nie mają sensu, bo bez względu na to, co by powiedział i bez względu na to, czy opowieść byłaby prawdziwa, kobieta uwierzyłaby tylko w wersję, że był u pani pracującej na godziny albo kochanki. Mimo to chciało mu się tłumaczyć cokolwiek. Niezwykły gość.

Jeżeli jest to prawdziwa historyjka, to Pani Żono, po co się zadręczać, domyślać, wierzyć w takie bzdurne gadanie. Mąż bankowo zdradza Cię, przy każdej okazji. i nie ma sensu tracić czas na takiego ^^ ruchacza^^. Pora spakować walizkę, i pozbyć się samca. Tacy jak on nigdy się nie zmieniają, oni tylko zmieniają kobiety, i mają w d...użym poważaniu poczucie wstydu. Dla nich wierność partnerce jest abstrakcją. A płodzone dzieci traktują jak wypadek przy pracy.

Gość vhhjhjkjklk
CZY SZMINKA NA SIURKU ZOSTAWIA SLADY??????????????????????JAK ZYJE NIE SPOTKALEM A NIE JEDNO WIDZIALEM

Gość hoihohoih
hahahahahahahahaa

oczywiście, że to prawda! przecież kochasz męża i nie zrobiłby czegoś tak obrzydliwego. I to na pewno nie jest prowokacja. W końcu każdy się może przewrócić. :D:D:D

Gość vhhjhjkjklk
.:D:D:D

Gość ech gdyby było to brokad
Dałabym wiarę w tę historię. Raczej ciężko mi uwierzyć, że różowa szminka na fiucie jest widoczna:). A, że sypiam z żonatym i oboje nie chcemy, żeby ten romans wyszedł na jaw. To najgorszą wpadką jaką mógł mój kochanek wpaść, byłby fakt, że wrócił w innych slipkach, niż do mnie przyjechał i wrócił w podkoszulku pod koszulą, bo nie miał jej jak do mnie przyjeżdżał:D Ma u mnie ciuchy i się normalnie przebiera:D, a że jestem spostrzegawcza, to wszystko zauważę:P

No to ja się też za chwilę przewrócę ! Ze śmiechu. Ciekawe, ile członków po drodze przemaluję na ostrą , rubinową czerwień. Cha cha cha

Gość prowo prowo
Szminka nie zostawia sladow na siusiaku. A to berzmi rownie prawdopodoniwe jak to ze porwalo go ufo i ufo-laska robila mu loda.

I oczywiście nie przyszło do głowy umyć penisa, po tym jak się mu ubrudził. :P P.S. 0/10

Gość malenka lenkaaa13
pijany był przeca

Gość prowo oł prowo
Niektórzy się produkowali z odpowiedziami, więc dałabym nawet i 6/10