Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otowłasnieja

Jestem słaba psychicznie

Polecane posty

Gość otowłasnieja
Lcrof - jejku, nawet nie wiesz, jakie piekne słowa napisałes/-aś:) Naprawde, dziekuję:) Nie wiem, sama sobie to wkreciłam:( Wiem, jacy ludzie sa chamscy, wredni i podli. Ja sie takich boję, nie umiem się im przeciwstawiac. Mogą po mnie jedzic a ja nic nie zrobię, tylko w psychiatryku wyląduję.

Gość jak jestes slaba psychicznie
to dla wlasnego dobra uciekaj czym predzej z tego forum!

Gość otowłasnieja
Hehe, siedze tu juz 5 lat i daję radę;)

Gość onawi
to jak dajesz rade to nie jestes taka slaba jak ci sie wydaje :) my kobiety jestesmy silne genetycznie nawet o tym nie wiedzac bo kiedys bedziemy matkami i po prostu musimy byc silne

" Lcrof - jejku, nawet nie wiesz, jakie piekne słowa napisałes/-aś Naprawde, dziekuję Nie wiem, sama sobie to wkreciłam Wiem, jacy ludzie sa chamscy, wredni i podli. Ja sie takich boję, nie umiem się im przeciwstawiac. Mogą po mnie jedzic a ja nic nie zrobię, tylko w psychiatryku wyląduję. " Nie ja je napisałam tylko wyciągnęłam wnioski z Twojej treści. Niech sobie "po Tobie jadą" ...to nie Twój problem, to ich słabości. Omijaj takich z daleka, nie reaguj na ploty, dowalanki...bądź zwyczajnie sobą , Taką jaka Jesteś. To piękny dar mieć taki charakter...musisz jednak pamiętać , że nadwrażliwość też ma swoje konsekwencje, stajesz się podatna na manipulacje, bywasz naiwna i zbyt szczera....dlatego dobieraj sobie ludzi , z którymi dobrze się czujesz i dogadujesz. Bądź Mądrą Dziewczynką i nie daj się zmienić ; dobranoc 🌼

Gość otowłasnieja
onawi - moze cos w tym jest:) Dziękuję Ci za miłe słowa i zycze wszystkiego dobrego:) Lcrof - ja chcę byś tylko troche bardzie oewna siebie, zaradniejsza, nie przejmowac się tak wszytskim. Dziękuję :) Dobranoc:)

Gość mam podobnie,
z tym, że u mnie to raczej nie charakter

Gość mam podobnie,
z tym, że u mnie to raczej nie charakter