Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamantaMamba

Prawiczki - Kiedy ostatnio byliscie na randce?

Polecane posty

Gość SamantaMamba

Piszcie kiedy to bylo i czy spotykacie sie z ta dziewczyna dalej, a jak nie to jaki byl powod zakonczenia tej znajomosci? A jesli ktorys nigdy nie byl na randce to tez niech napisze jak do tego doszlo.

Gość Ja nie byłem nigdy na randce
jak dotąd tylko raz poczułem coś więcej do dziewczyny alem tam od początku byłem na straconej pozycji i nic nie wyszło z tego

Gość SamantaMamba
Ja nie byłem nigdy na randce - To trzeba bylo probowac do tej dziewczyny, a nie tylko z daleka obserwowac, kobiety uwielbiaja gdy sie o nie zabiega

Zabiegałem i usłyszałem NIE Miałem wtedy 12 lat a ona z 15

Gość SamantaMamba
Ja nie byłem nigdy na randce - 12 lat???? A co to jest, w tym wieku nawet nie mysli sie na powaznie o zwiazkach. Ile teraz masz lat?

miałem znacznie starszą siostrę i zadawałem się z jej koleżankami i przez to byłem zawsze dużo dojrzalszy od rówieśników. Teraz mam 21 lat.

Gość hjfgjhgjj
21 lat to nadal mentalnosc gimgowna :(

" hjfgjhgjj 21 lat to nadal mentalnosc gimgowna " U części osób pewnie tak szczególnie widzę tą "mentalnosc gimgowna" u sporej liczby rówieśniczek.

Gość SamantaMamba
Ja nie byłem nigdy na randce - A czemu nie zadawales sie z dziewczynami w swoim wieku?

Gość SamantaMamba
SamotnikXI - Probowales sie z jakas zapoznac?

SamantaMamba Ja nie byłem nigdy na randce - A czemu nie zadawales sie z dziewczynami w swoim wieku? Właśnie przez to, że byłem nieco dojrzalszy ze starszymi od siebie np o 5-6 lat bez problemu się dogadywałem a z rówieśniczkami średnio mogłem się dogadać to akurat cecha wrodzona u mężczyzn w mojej rodzinie każdy mężczyzna ma starszą partnerkę.

Gość SamantaMamba
Ja nie byłem nigdy na randce - Rozumiem, skoro to u Was rodzinne i Ty sie dobrze czujesz ze starszymi to nie widze przeszkod zeby sie z taka nie zwiazac, sprobuj jeszcze, przeciez jedna porazka w wieku 12 lat, nie moze przekreslic Twoich relacji damsko - meskich