Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Tylko chude dziewczyny zdradzajo

Polecane posty

CHiejka, chciałam dzisiej poruszyć temat, że chude dziewczyny to zdrajczynie, one cały czas myślą gdzie by tutej zasadzić kołka. Nie mówcie mi, że nie, bo nie znam takej chudej co nie puszcza swej lochy w tany. Każda bez wyjontku, łądna, brzydka, mondra, głupia, niska, wysoka, ważne że hchuda. DLatego Faceci taki apel do Was, nie lupcie chudych dziewczyn, unikajcie ich jak ognia bo inaczej rogi wbijo Was we ziemie!!!

Tylko tłuste wiedzo co to miłość, przy tłustych jest zawsze ciepło, gdyż jak siedzą przy oknie to swoim tłuszczem zatkają wszystkie szczeliny. a chuda to co? jakbyście ją w to szczelinę wepchli to by przeleciała na drugo stronę.

a z reszto co ja porównuje! przecie nie od dziś wiadomo, że jak chude to głupie i puste. Im tylko na wyglondzie zależy, zawsze usta se wydmą do zdjencia i myślą, że są seksi. A grube to przynajmniej klase mają i pieniądze.

Nikt się nie z przeciw wstawi, bo każdy się ze mno zgodzi. Taka jest prawda, co tutej dużo mówić.

Gość hoihohoih
coraz glupsze te tematy ,tluszcz ci juz siadl na mozg

Gość ggfdasfdsxfggg
ales ty gupiaxwe dupje ci sie prze wraca

Gość nnnnnnnnvbbnv
a kragle?ja bylam wierna jak pies a chuda jestem, nie warto bylo,tak kobiety zdradzajcie tych choojow, nie badzcie wierne, ja juz nie bede

Ty wstrętna, zakompleksiona, gruba zdrajczynio! Zazdrościsz? Lepiej weź się za siebie, a nie głupie tematy zakładasz. Ja nie wiem co to miłość? A jak już to zdradzajĄ, a nie zdradzajo

Gość ggfdasfdsxfggg
ale trochie racji masz ja huda i sie poszczam na lewo i na prawo ale szczegulnie na prawo

o widać prawda w oczy kłuje, chude wiertła. CO wy możecie wiedzieć o miłości, dla was to tylko dupę wypiąć i lasta la Vista!

Gość ggfdasfdsxfggg
dzolajno ty to taki se zyciowy zes temat zalozyla taki o tobje

krągłe? zależy jak krągłe masz na myśli, wiesz niektóre baby 200 kilo tez mówio o sobie krągłe. JA tam jestem tłusta, ale w sam raz. Każdy na mnie poleci, jednak ja jestem na tyle wykształcona i ułożona, że byle komu dupska nie wypnę, jak te wychudone śruty.

Gość ggfdasfdsxfggg
ja to nie tylko dupe ale kazdo dziure mad stawjam sajonara i jazda sie za czyna

no o mie, ja tylko życiowe tematy zakładam. ZAwsze jak mam jakieś przemyślenie na czasie to od razu dzielę się z Wami moimi refluksami.

panienko Różo, Ty to muszisz być podle gruba! Ale to się szanuje. Widać, że szatan cie nie opentał. ggfdasfdsx itd. ty to muszisz być anorektyczko co?

Gość ggfdasfdsxfggg
dzolajno nie integruj mnie i nie klam ja cie znam i wjem zes ty sie prujesz ze szefem i nie tylko

Skończyłam dwa kierunki na UAM i UEP. Mam dobrze płatną pracę, nie piję, najwyżej, gdy jestem wściekła zapalę, ale z pewnością nie najtańsze. Mam mieszkanie w (odnowionej) kamienicy w centrum Poznania. Nie puszczam się, kocham mężczyznę, mam nadzieję, że za niego wyjdę... Źle? I jestem chuda

ale wiesz co za to cie szanuje, bo nie udajesz grubej tylko śmiało walisz z mostu o sobie, a reszta tych pokiemonów struga jarzomba, że niby takie wierne, niewydupcone, a rzeczywistośc jest inna.

Ty jagienka nie bonć taka chop do przodu, ja widziałam co robiłas dzisiej po pracy.

Gość ggfdasfdsxfggg
antronektyk to przy mnie zapasni somo

Jak znasz to powiec róża, bo akurat takiego słowa jesszcze nie słyszałam, a chęntnie się do uczę/;

niby tak, ale dupe to masz bardziej rozepchano. a co sie czaisz pod cudzym nikiem? wstydzisz się przyuznać żeś chuderlak?

Róża puszcza się z każdym, nawet z proboszcvzem swojej parafii, ksiądz jej daje cały dobytek z tacy, a ona chodzi i płaci meliniarzom sa stosunek.

Gość ggfdasfdsxfggg
drzolajna jak zes mnie rospoznala ze to ja