Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Tylko chude dziewczyny zdradzajo

Polecane posty

jak głupie to puste, jak puste to znaczy, że chude i tutej koło się zamyka. Mie nie boli nic, ja jestem dumna z tego kim jestem, ważne że mój tyłek nie jest rżnięty przez każdego drwala.

Gość gruba i brzydka
zazdrości, bo także chciałaby być chuda :) ale nie każdy może być perfect :)))) hahahahaaa

ech chętnie bym sie rozerwała z jakimś chudym panem, chłopaki kto an mie lecy? wytrzaskam was sadłem.

Gość gruba i brzydka
no bo nikt nie chciałby rżnąc grubego tłustego zada :P a fuuuuuj

Gość :(((((((
każdy zdradzi jeśli będzie mieć okazję na kogoś lepszego i uzna że warto, jednak te grubsze nie mają wielkiego wyboru...

Gość gruba i brzydka
bo zwymiotuje ...

koleżanko, ja weług siebie i facetów jestem per Fekt! Nie brakuje mi niczego, mam wszystko, każdy za mni szaleje. wiesz w czym tkwi mój sekret? nie we figurze, nie we urodzie tylko w mózgu, otóż to, mam ponad przeciętnie urządzony mózg. Co zatkało kakało?

Gość gruba i brzydka
podejrzewam, że na Twój widok nawet by mu nie drygnął :P

jak nikt nie chciąŁBY rżnąć tłustego zada?? Wiesz co ci powiem, mam tak rozepchany zad, że nawet moje fałdy tłuszczu od naporu umocowane so nie z tyłu a z przodu i co ty nato panno nie wierząca?

oho kochana, ja nawet patrzyć nie muszę czy im drygnął, ja to od razu czuję!! Takie penta we mnie wbijajo!!

Gość gruba i brzydka
inteligencją nie grzeszysz jak na razie :) może złożymy się na słownik dla tej grubej i brzydkiej i bez kasy?

Gość Nie tyle co glupie
Haha a co cie obchodza laski, ktore uwazasz za glupie? Grube tez bywaja latwe. Nie wszystkie chude maja powodzenie, np. te bez cyckow albo o chlopiecej sylwetce i konskim ryju ;) chudosci daleko do idealu.

wiecie ze każdy chłopak co mie pozna od razu chce cegoś wiencej? Ale nie o nie nie, ja łatwa nie jestem. najpierw małe rozgrywki, kasting na ortografie i jazda.

Gość gruba i brzydka
jesteś obleśna napewno ale spoko wmawiaj sobie ;)

oczywiście, że inteligencjo nie grzeszę, urodą też nie. Żadna mi nie do równa. możecie mi zazdrościć nieroby bez szkoły!! Ha ha

Gość Gruba, brzydka i bez kasy
Po co obrazacie ludzi jak nawet nie widzieliscie? Tak sie puszczalskie przejmuja? Nie puszczac sie to bedzie sie lepiej o was mowilo ;)

grube nie so łatwe, trudny dostęp do nich, wiem z autokcji. a chude to jusz wogóle nie majo powodzenia i każdy to wie.

hahahah robisz castingi na ortografię! hahahaha LEPIEJ POPATRZ JAK SAMA PISZESZ GRUBASIE a jak masz powodzenie, to tylko u tych najgorszych

Gość gruba i brzydka
tak tak trudny dostęp przez zwały tłuszczu :P:P:P

DO kogo to było, że je obleśny, co? Pytam sie do kogo? Jak się okaże że do mie, to gwarantuje ci, że w ciongu roku nabierzesz takiej sylwetki jak ja, dopiero bende rżała jak koń. A wiec, że jestem po kursie wrózbickim i mogie co nieco zadziałąć czarami, marna niewiasto,.

własnie gruba brzydka i bez kasy, masz racje. Tak robie kastinki bo z byle matołem sie nie zadam. wykrztałcenie w dzisiejszych czasach to podstawa. Nie masz matury to nie pisz do mnie, proste jak budowa czepka. Nie ważne przez co trudny dostemp, ważne, e trudny.

Oj dziewoje dziewoje, nie dość, że w mózgu jakaś marna atrapa to jeszcze życie wam nie wyszło.

ale dlaczego szczelasz się na pisownie jak sama kaleczysz polski język? polska mowa trudna mowa? hę?

Powiem tak, piszcie tutej, dyskutujcie, a ja za pieć min utek orzyjde. nie odchoćcie proszę. DObrze? To bardzo ważne dla mie.

Gość Trzeba miec problem ze soba,
Zeby takie glupoty wypisywac. A na mnie mowia, ze jebnieta ;) Kurwa. Kim ty jestes

Jak kalecze? aa że znaków internetowych nie wstawiam? wiesz piszę szybko, żeby każdemu zdonżyć odpisać i wychodzą potem takie pomemyje.

Gość ggfdasfdsxfggg
dzolajno puszczasz sie na lewo i prawo

Wiesz chentnie bym się wam przestawiła i pokazała swoją piekno pulchniutko twarz, ale nie lubie krytyki. z resztą namówiłas mnie. pokażę wam zdjęcie. I od rau mówię, że nie ruszają mnie wasze wyzwiska i ubliżania. WIem, że mówicie tak, żeby mi dogryść za to, że ja o Was prawde powiedziałąm. chwilunia i bendzie fotunia.

pewnie to jakiś prowokator który właśnie spadł z krzesła ze śmiechu ;)

Gość gruba i brzydka
hahahaaa już mnie ten temat nie bawi ;/ idz dziecko lepiej spać!