Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa mama [rzedszkolaka

przygotowania przed pojsciem do przedszkola

Polecane posty

dziewczyny jak sie do tego przygotowujecie ,co kupic itp.mysle ze teraz jest to temat na topie.Czy podpisujecie maluchom jego rzeczy ?

Gość Ola _b
witam! Mój synek poszedł do przedszkola w tamtym roku i kupiła mu takie naszywki na ubrania, pościel i plecak z rzeczami na zmianę - http://allegro.pl/imiennik-wszywki-naszywki-identyfikator-imienniki-i2558029050.html . bardzo się przydały, bo nikt nie mieszał naszych ciuszków. poza tym jeszcze kupiłam trochę więcej par spodni, majtek i skarpet w razie gdyby synek nie zdążył zawołać siku, bo dawałam po 2-3 zestawy na przebranie.

Gość muffins_
ja kupiłam takie specjalne wszywki imienniki a la metki z imieniem i nazwiskiem i bede wszywac na ubranka :)

dziewczyny tez myslalam nad tymi wszywkami -bedziecie je wszywac w wszystko tzn.bluzki ,spodnie itp czy raczej tylko np.w plecak,reczniki itp bo chyba ciuszki trudno pomieszac w przedszkolu skoro maluch ma je na sobie

Gość Ola _b
mój ma naszyte na plecaku w którym ma rzeczy na zmianę, pościel do spania i piżamkę. ręczniki u nas są przedszkolne, więc nie musiałam podpisywać.

Gość lianannana
bluzeczki,spodnie mozna sobie odpuscic ,ale np w kurtke ,czapke to juz warto wszyc

Gość Ola _b
ja nie potrzebowałam wszywać. synek miał zawsze powieszona przy swoim znaczku i nigdy się zapodziała.

Gość ksjdjdshjd
Dziewczyny a jak wygląda kwestia higieny korzystania z toalety ? Czy są papierowy nakładki na deskę toaletową w przedszkolach czy każde dziecko siada na gołą deskę, jedno po drugim?

Gość taa jasne
i jednorazowe kapcie i ręczniki :P

Gość Ola _b
u nas w przedszkolu chłopcy robią siku na stojąco, a dziewczynki siadają jedna po drugiej, bez żadnych nakładek jednorazowych.

Gość fannyhany
no bez przesady z tymi papierowymi nakladkami-to przedszkole a nie szpital zakazny:O