Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fraaniaBaNia

kreator www

Polecane posty

Gość fraaniaBaNia

wiem że przy zakładniu strony warto posłuzyć się kreatorem- szybciej i taniej. Który polecacie?

Gość bosiaKTOsia
Jeżeli ktoś nie ma pojęcia o tworzeniu stron internetowych to sam nic porządnego nie stworzy :) Ja proponowałam zajrzeć np. tutaj http://www.uti.pl/uslugi/strony-www/start/wstep/ Za niewielkie pieniądze będziesz miała wszystko to, co potrzebne jest do stworzenia strony- domenę, hosting, konto itp. Ale co ważne dostajesz wtedy specjalny edytor, dzięki któremu będziesz bez problemu mogła sama stworzyć stronę. Tam jest opracowane wszystko krok po kroku. W zasadzie to ten program sam za Ciebie stworzy tę stronę - Ty tylko będziesz odpowiadała za konkrety, treść itd. Żadnych problemów czysto technicznych. Według mnie super opcja dla zielonych :)

Gość Luca2222
Jest tych kreatorów, aż za dużo...większość się niestety do niczego nie nadaje. Jeśli już miałbym coś polecać to sprawdź sobie narzędzie ze stronki webwavecms.com . Umożliwia darmowe tworzenie witryn z CMS w prosty i szybki sposób. Zaawansowane SEO, statystyki na bieżąco, nielimitowany transfer itd. - to wszystko w pakiecie tym darmowym.

Gość gość
dla laika nawet kreator nie pomoże. wiem po sobie bo się poddałam po setnej próbie :) mi stronę robili ludzie z Rocketsite i byłam baaardzo zadowolona. szybko i dobrze :D

Nie korzystaj z kreatorów online. Jeśli już chcesz "kreatora" z prawdziwego zdarzenia, to spróbuj dreamwaver'a . Trzeba założyć konto na adobe creative cloud. Chyba mają okres testowy. No i poczytaj jak te tam webserwery działają. htaccess, main.php itd... ;)