Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka wcale nie chuda kobita

jestem gruszką i mam duży tyłek i mały biust

Polecane posty

Gość taka wcale nie chuda kobita

gdy jestem szczupła to mam bardzo małe piersi - A teraz przytyłam kilka kg i mój biust trochę się zaokrąglił co prawda nie jest duży ale przypomina biust.. ale co za tym idzie mój dół też stał się potężniejszy.. mam szerokie biodra, spore pośladki i uda. od pasa w górę jestem zadowolona ale niestety niżej już mi się nie podoba dawno nie miałam takich piersi bo przez ostatnie lata byłam chuda i naprawdę mi się podobają i nie wiem co robić, bo chciałabym być szczuplejsza ale nie chce tracić biustu, jak byłam chuda miałam partnera który bardzo chciał żebym przytyła dlatego też nie wiem czy powinnam się odchudzać czy nie a Wy panowie jakie wolicie? szczupłe bez biustu czy mocniejszej budowy ze średnim biustem? niestety szczupła z dużym biustem u mnie nie wchodzi w gre:P

Gość alinka 123456
ja wole grubsze ale jestem leska

Gość ,,wsdfg
Ja mam dokładnie odwrotną figurę i wiele bym dała za bardziej filigranową "górę". :P Moim zdaniem ważne jak Tobie się podoba, i tak każdy facet ma swój własny gust i każdemu nie dogodzisz.

jeśli już, to szczupłe, bez biustu. ale generalnie to nie ma znaczenia - namiętność to namiętność i to i owo nie przeszkadza, a większa pupa bardziej jest seksowna niż jej brak :)

Gość zacznij sie seksownie ubierac
to odwrocisz uwage od swojej figury! pomysl np. o obcisłych skórzanych spodniach itp ciuszkach - faceci to lubia!