Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lifegoeson

Prawdopodobieństwo ciąży :/

Polecane posty

Gość lifegoeson

Witam! Mam 17 lat i uprawiałam seks 5-6 tygodni temu z moim chłopakiem. Seks był bez zabezpieczenia, ale było to dzień przed miesiączką, więc to na pewno nie były dni płodne a ponadto on nie miał wytrysku, trwało to może dosłownie minutę. Dodam, ze straciłam wtedy dziewictwo, chociaż nie wiem czy ma to jakies znaczenie. Za miesiąc dostałam miesiączkę w normalnym terminie jednak była ona dziwnie skąpa, a od 2 dni lekko pobolewa mnie podbrzusze. Robiłam 2 testy, oba wyszły negatywne a czytałam, że tyle po stosunku mała szansa zeby test nie wykrył ciąży. Co Wy o tym myślicie? Wydaje mi sie ze przy tak krótkim stosunku i to w dni bezpłodne szansy na ciąże prawie nie ma, no i te negatywne testy...ale co z miesiączką i podbrzuszem?? Bo w pierwszych miesiącach ciaży może podobno być miesiączka....więc jaka jest wasza opinia?

Gość chdhhd
Czemu się nie zabezpieczyliście???i teraz tylko niepotrzebnie się stresujesz...pamiętaj że zawsze jest prawdopodobieństwo ciąży. Ale jeżeli robiłaś test i wyszedł negatywnie to chyba nie masz się czym martwić.

Gość lifegoeson
Właśnie to tak wyszło przypadkowo...normalnie bym nie była taka głupia :/ nie wiem co mi do głowy strzeliło...

Gość alphaville
Tak, masz rację, dzień przed okresem są dni niepłodne i nie ma możliwości zapłodnienia. Pamiętaj jednak by w inne dni dokładnie to określać, by nie zaliczyć wpadki. Są nawet takie specjalne testery na ślinę.

Gość nie ty i nie ja
nie jestes w ciązy ale moim zdaniem nie jestes zbyt dojrzala do rozpoczynania zycia seksualnego