Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaniepokojona1241

problem

Polecane posty

Gość Padłam!!
Dryndaj po Pochanke Tak między nami - myślałam że popuszczę jak Twój post o bajzlu ujrzałam. ;] Do tej pory mie trzymie :P

:D no wiesz, dla nas to śmieszne ale niech przyjedzie do niej taka pochanke albo co gorsza durczok a ona będzie leżeć rozbebeszona w jakiejś opyplanej pizamie a to wszystko na żywo idzie :o

Gość Padłam!!
Może się zpiźdźnie i w końcu jej ten uokres poleci z nerwów o bajzel :P

O ludzie, jaśniejszy :D powiem Ci, ze ja tu wchodzę od niedawna i bardzo rzadko sie udzielam - z reguły tylko czytam i czasami aż leże i kwicze :P

Gość Padłam!!
Ja się udzielam dość często, mam swój stały czarny nick, swoje tematy. Zawsze staram się odpowiadać uczciwie, nie oceniając autora. Staram się być pomocna i odpowiadać zgodnie ze swoją wiedzą i doświadczeniem. Dziś jednak nuda na Kafeterii przeszła samą siebie i mnie przerosła. Nie mam siły!!

Gość Padłam!!
Ale pjjona za zgrywusowanie i gust muzyczny :) Zioooo!

Ja raz odpowiedziałam szczerze i naprawdę było mi żal dziewczyny, pisała ze wyszła z więzienia jest sama, nie wie czy sobie poradzi i chciałam ja podnieść na duchu chociaż, a później znalazłam taki sam temat ale napisany przez nią jakiś czas wcześniej, wtedy kiedy niby była w więzieniu :o

Gość aaahahahhaam,
a padlam myslala ze fleur to facio i tak sie mizdrzyla mizdrzyla i choooojnia wyszla:D nie ma co sie lasic , nie wiedzac konkretnie go kogoz to laszenie sie kieruje

Gość Padłam!!
O milo mi :) Ciezko sie przyznac do swojej tozsamosci po tych bzdetach :) Odezwe sie na czarnym niku przy drugim temacie to mnie poznasz hehehe :)

Nie myślała, ze jestem facetem bo cały czas pisałam w rodzaju żeńskim :P

Gość Padłam!!
Farciara! :P ja od dziś będę lowczynią tematów o ciąży.

Gość Padłam!!
No no.. Sylwia pjjona znowu. Mam nadzieję że bywasz często co by dobrą ekype ze mną stworzyć hehe Ja z powodu małego pasożytka w macicy siedzę codziennie :) Więc mogę radami sypać.

.. Co wy wszyscy piszecie tej biednej dziewczynie przeciesz te fora stwozyli po to aby pomagac ...po pierwsze ,, test ciazowy mozna zrobic juz w 7 dniu ciazy. Po drugie jezeli wytrysk nastapil po za pochwa nie jestes w ciazy ,ale moze Ci sie tak tylko wydawac mogl nie zdazyc. ostatnie i najwazniejsze ,,dlaczego nie poszlas do lekarza po tabletki jestes juz w tym wieka ze mozesz isc bez mamy ,chociaz ja bylam ze swoja corka jak byla juz po 17. Troche zaufania so mamy a nie bedziesz sie marrwila o ciaze ,bo w tym wieku ,,,, tak jak mowie swojej corze. SPIEPRZYSZ SOBIE TE LATA W KTORYCH MOZESZ SIE BAWICC ,,,pozniej praca.dzieci i dom.. A te twoje omdlenia . Jezeli nie dochodza so tego zaniki pamiaci to mina ok.20 roku zycia lub troszke pozniej , tylko pamietaj jak robi Ci sie slabo siada. Byle gdzue zeby nie upasc. ,nauczysz sie z nimi zyc ,