Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PSEUDOMAMUŚKA,,,,,

Trudna sprawa - CIĄŻA...

Polecane posty

Gość PSEUDOMAMUŚKA,,,,,

Założyłam niedawno temat tutaj, ale chyba umarł. Pisałam w nim że nie mam okresu, mam objawy a co gorsza, do końca nie wiem kto jest ojcem mojego dziecka. Z obecnym facetem jeżeli można go tak nazwać planujemy co będzie jeśli. On wie że może to być byłego dziecko, mimo to chce być ze mną. Chce wziąć za nas odpowiedzialność, wynająć mieszkanie, przygotowuje się do takiej opcji. Ja natomiast nie powiedziałabym byłemu nic. Tak byłoby najlepiej. On już dawno twierdził że jeżeli bym z nim zaszła to nic by się nie zmieniło. Jednak obawiam się co do cech. Dziecko może coś po nim odziedziczyć. Jest jedna wada - wymowy. Wtedy już się nie ukryje. Nie wiem co robić.

Gość PSEUDOMAMUŚKA,,,,,
Tyle dziewczyn bzyka się na imprezach wymieniając facetów jak rękawiczki i jakoś nikomu to nie przeszkadza, że się puszczają z facetami których nie znają. Więc wypraszam sobie takie popieprzone teksty i wyzywanie. A to że ma wade wymowy tzn. że to już nie jest człowiek, bo takie wrażenie odniosłam po przeczytaniu ostatniego komentarza. Tu chodzi o coś innego. Mogę powiedzieć tamtemu ale ta sytuacja się nie zmieni. Wręcz przeciwnie. Tego się obawiam. Dotychczas potrafiłam do niego zadzwonić, pogadać z nim a teraz się boję, co mam mu powiedzieć? Chyba jestem w ciąży i w 80% to jest Twój dzidziuś!