Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna. . . .

Problem z młodym księdzem - doradźcie coś !

Polecane posty

Gość bezradna. . . .

Sytuacja wygląda tak... Młody ksiądz się do mnie zaleca, prosi o spotkanie itp. Ja przez przypadek dowiedziałam się ( mam na to dowody ), że pisze on również do wielu, wielu innych dziewczyn, maci im w głowach, spotyka się no i wiadomo co jeszcze.... Chodzi o to, że wśród tych dziewczyn znajdują się również niepełnoletnie, które się w nim zakochały a on to wykorzystuje. Poradźcie co z tym zrobić? Oczywiście zerwałam z nim kontakt całkowicie, ale co z resztą? Olać sprawę czy ujawnić mu, że wiem o wszystkim co robi?

Gość doniesc do biskupa
ale najpierw powiedziec to mu w cztery oczy a jak to nie pomoze to w tedy napisac do jego biskupa

Gość vokkija
a w kosciel i na naukach przedslubnych pewnie gada z e seks to grzech-oto hipokryzja KK

Gość bezradna. . . .
też nad tym myślałam. Ale co jak mnie wyśmieje albo powie, że to nie moja sprawa? Umówiłam się z nim za kilka dni, on myśli że oczywiście pojedziemy gdzieś w milusie miejsce a ja właśnie planuję mu wszystko wygarnąć. Tylko czy to coś da?

Gość nie bardzo wierze w to
co napisalas, moim zdaniem prowokujesz jakis temat. Ale, jezeli faktycznie tak jest chociaz trudno uwierzyc, by do tej pory kasiezulo taki nie wpadl ze swoimi sprawkami, to wal od razu do biskupa. Bo jezeli ten czlowiek ma taki charakter, to niewiele tu da sie zrobic. On sie tutajpostepujedzie to samo. Takie cos nalezy ucinac krotko "przy szyi". I nie chodzi tu o moze "poprawic", a jak go przeniosa, a przenosza co kilka lat to benietolerancje dla chuci ksiezowskich, ale bezczelnosc i jawnosc z jaka

Gość nie bardzo wierze w to
cos mi sie poprzestawialo w tekscie chcialam napisac, ze nie chodzi tu o nietolerancje dla chuci ksiezowskich, ale chodzi o dezaprobate jego bezczelnosci i jawnosci w tym co robi

Gość bezradna. . . .
to nie jest żadne provo. Naprawdę jest taka sytuacja, problem w tym, że jak już pisałam wcześniej , on się z tym strasznie ukrywa, ja odkryłam to całkiem przypadkiem ( nawet nie mogę powiedzieć skąd, bo mogę mieć przez to problemy ). Druga sprawa jest taka, że te dziewczyny nie są zmuszane, tylko same z własnej chęci się z nim spotykają. Niektóre straszne, bliskie jego wieku ale są też 17-latki.. Co oczywiście nie zmienia faktu, że jest to niedopuszczalne dla księdza.

Gość bezradna. . . .
niektóre starsze * miało być

Gość zgłoś to w kurii!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!