Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia80.79

Pytanie o pościel

Polecane posty

Gość Kasia80.79

Hej! Zamówiłam paczuszkę ze sklepu www.pościelowy.pl i przyszła mi ta satyna bawełniana. Taką jaka chciałam. A Wy? Co preferujecie? Zastanawiam się nad kupnem z tego sklepu adamaszku satynowego. Koleżanka zamówiła również satynę z tego sklepu i mówi, że nie farbuje i jest genialna. Póki co dla mnie też pościel jest okej, a jestem strasznie wybredna. ;]

Gość Basieczkaaaa
Hej. Ja również zamówiłam pościel od nich i jestem zachwycona! :) Naprawdę. Produkt polski, nie farbuje, cudowny w dotyku. I nawet mąż pochwalił, że dziadostwa nie kupiłam. :) Kochaniutkie i Kochani polecam www.poscielowy.pl :)

Gość jiiiiiiiity
musi byc straszny chlam ze tak sie reklamujecie namolnie

Gość Kasia80.79
Ja tylko zapytałam :) Do jiiiiiiiity a Ty jaką pościel preferujesz? Firma itp?

Gość tymbarkowa***66666
KIEDYS U NICH KUPOWALM i absolutnie nie polecam tej firmy. przysłaci pościel z zepsutym zamkiem, i nie chceli oddać kasy, bo stwierdzili że to moja wina, bo oni zawsze wszystko sprawdzają, więc nie polecam, co do jakości to nie jest najlepsza, po 2 miesiącach, po praniu zrobiło się gówno. (krawcowa zmieniała zamek)

Gość tymbarkowa***66666
Przepraszam, pomyliłam sklepy to nie z tego sklepu internetowego zamawiałam pościel. Jeszcze raz sorry.

Ja raz na aukcji internetowej kupiłam pościel ale już nie pamiętam jakiej i miała być pościel satynowa za cenę około 30zł a okazało się że to jakaś szmatka nawet nie podobna do satyny, a potem okazało się że na końcu aukcji pisało małym druczkiem pościel satynowo- bawełniana. Masakra