Bleer 0 Napisano Sierpień 24, 2012 Witam wszystkie odchudzaczki :) postanowiłam dołączyć się do waszego grona z własnym tematem bo jakoś ciężko mi podpiąć się pod już istniejący... kilka słów o mnie: mam 22 lata, 180 cm wzrostu i na wadze 3 cyfrową liczbe.. a dokłądniej 103 kg... masakra po prostu... postanawiam z tym zaczac walke a co więcej postawiam ją wygrać! zapraszam do wielkiej bitwy o wspaniały wygląd, lepsze samopoczucie i super stan zdrowia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bleer 0 Napisano Sierpień 24, 2012 dieta którą będę stosowac to po prostu MZ i RD inne nie wchodza w gre bo nie wierze ani w diety cud ani nie znoszę jak mi sie czegoś zabrania bo na przekór będzie mi sie tego chciało :P moim marzeniem jest osiągnąć wage 70 kg ;] i bede walczyć dopóki tego nie dopnę :) jako cel I wyznaczyłam 95 kg i jak już to osiągne to będe wyznaczać kolejny cel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majkaaa1 0 Napisano Sierpień 24, 2012 Bleer- słuszna decyzja i bardzo trfiona dieta, tylko nie daj się wciągnąc w diety typu Dukan, 14 dniiwe, ect... Trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam:D ale ŻM trzyba sobie ustawić, zero ważenia to znaczy raz na 1 miesiąc wystarczy bo inaczej kicha:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Sierpień 24, 2012 witaj=) ja waze obecnie tyle co widac w stopce i bardzo bym chciała jeszcze schudnąć conajmniej 10 kg..mogłabym do ciebie dołączyć?? założenia mamy podobne..a czuje ze bez wsparcia na tym forum nic nie osiągnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miriam20_1990 Napisano Sierpień 24, 2012 NIE BEDE ZAGLĄDAŁA NA WAGĘ DO 1 PAŹDZIERNIKA BO TO STRASZNIE DOŁUJE.. OSTATNIO ZAGLĄDAŁAM CODZIENNIE I NAPRAWDE JAK WIDZIAŁAM ZE JEDNEGO DNIA MAM PÓŁ KG MNIEJ A NA DRUGI PÓL KG WIĘCEJ TO TYLKO MNIE DOŁOWAŁO..ZAMIERZAM ZAGLĄDAĆ TU CODZIENNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie cierpię PMS Napisano Sierpień 25, 2012 ja mam do zrzucenia tylko bądź aż 5kg. ale dołączam się. zawsze jakoś raźniej. poza tym MŻ to moja dieta i bede miała z kim się wspierać. Osttanio przytyłam 4kg (siedziałam w domu - jadłaaaaam tylko jadłam, no i mam PMS'a czyli jem jeszcze wiecej)... :/ Chce byc 5kg lżejsza na ciele i duchu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASIKAMAMA Napisano Sierpień 25, 2012 ja tez mam z 5 kg i chyba zrobie kopenhaska albo norweska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach