Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdahgda

przegenialny sposob na tradzik

Polecane posty

Gość gdahgda

o matko, musze sie podzielic, bo nie moge sie napatrzec na moja nowa, czysta buzke :D zadna prowo, ani reklama - moj entuzjazm jest ogromny wiec zdradzam moj sekret jak pozbylam sie tradziku ktory mialam 10 lat (mam 24) herbata z bratka co rano po sniadaniu codziennie kapsulka tranu masc z witamina a jako prosty nawilzacz, 100000 razy lepsze od zapychajacego drogeryjnego syfu oczysczanie manualne tylko za pomoca lyzeczki Unny, i to bardzo rzadko, przy wiekszych wykwitach i duzych czopach, zaskorniakah spirytus na krostke punktowo a jak przeschnie to na niego olejek eukaliptusowy lub z drzewa herbacianego jezeli pryszcz juz dogorywa i robi sie strupek to na to - sudomcrem lub krem na ... odparzenia dla dzieci jonhson and johnson! tak, wlasnie ten w tube (higieniczniejszy od sudocremu i mniej tlusty) duzo wody pic po trzech miesiacach - cera idealna!

Gość gdahgda
ach i mydlo siarkowe a na blizny ( jak juz nie ma ropnych wykwitow) peeling z kawy - fusy zmieszane z woda - super czysci!

Gość gdahgda
i tonik afronis, ale co drugi dzien i tylko na wieczor :) pozdrawiam :)

Gość ente
no nie gadaj :D chyba sprobuje bo moj RYJ wyglada okropnie juz patrzec na siebie nie moge :/ tez mam 24

Gość ente
co to jest ta lyzeczka?

oczysczanie manualne tylko za pomoca lyzeczki Unny, i to bardzo rzadko, przy wiekszych wykwitach i duzych czopach, zaskorniakah co to 'lyzeczki Unny'?

Gość gdahgda
taki metalowy przyrzad :) generalnie powinno sie stosowac go z umiarem - w ineternecie jest masa informacji o tej lyzeczce, sa filmy na yt.. :)

Gość Kontrowersyjna Metoda
Najlepszym sposobem na trądzik jest mocz. Ja się trudziłam z trądzikiem przez 2-3 lata. Miałam bolesne pryszcze wszędzie. Najgorzej było z plecami. Bolały przy ruszaniu się, schylaniu. I jeszcze te okropne blizny. Fuj. Nie było mowy o pływaniu na basenie. Na twarzy tez miałam trądzik. I uwierzcie- probowałam wszystkiego. Kremy. Okłady. Wybuliłam na to sporo kasy. Pomagało, ale po krotkim czasie było dwa razy więcej tego syfu. Natrafiłam na post jakiegos chlopaka. Był bardzo krotki, a mianowicie: ja wyleczyłem pryszcze szczynami xD'' i wiecie co? Sprobowalam. Wypełniłam słoiczek porannym moczem i zamknęłam. Codziennie wieczorem po kąpaniu smarowałam tym moczem twarz i plecy. To było ohydne. Ale zacisnęłam zęby i przetrwałam. Im starszy mocz tym lepszy. Smarowałam, myłam rano. I tak dzien w dzien. I wiecie co? Nawet nie chciałam wiedziec, czy to pomaga. Co prawda na twarzy było o wiele lepiej. Ale bałam się spojrzec na plecy. Gdzies tak po dwoch tygodniach zdjęłam bluzkę i się popłakałam. Jedna krostka! Mniejsze blizny. Po prostu... Popłakałam się. Więc: DZIEWCZYNY! Zatkajcie nos, zamknijcie oczy i olejcie swoje pryszcze! TO POMAGA! Jak cos to moje gg: 17555311. Pytajcie :)

Gość Sylwia Krukiewicz
Miałam pryszcze i wiem jak to jest. Sporo czasu nie wiedziałam jak mam się tego pozbyć. W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Moje problemy skórne w końcu się skończyły:) Jak dla mnie są najlepszym rozwiązaniem.

Gość gość
Ile kosztuje kontener tych tabletek sprowadzony z Chin?

Gość jarek884
Miałem pryszcze od 13 roku życia i naprawdę nie wiedziałem jak się tego pozbyć. Mama jeździła ze mną po dermatologach ale to marnowanie czasu i pieniędzy moim zdaniem bo mi nie pomagało do 18 roku życia tak chodziłem w tych pryszczach, słyszałem od znajomych,że wyglądam jak potwór i jak może ze mną moja dziewczyna być skoro tak wyglądam! I tak w końcu wziąłem się za szukanie jakiegoś produktu skutecznego i tak znalazłem Nonacne http://natradzik.milejdi.pl jestem bardzo zadowolony stosowałem 3 miesiące,ale już po tygodniu było widać różnicę. Skóra jest do tej pory gładka jak u niemowlaczka;)

Gość gość
nie ma idealnego sposobu na każdego może działać coś innego - stosowałem różne metody, maści itp.... aż w końcu wyrosłem z tego jednak może ktoś skorzysta z tego http://www.poradniki24h.pl/892/sposob-na-tradzik/ - znajomy próbował i mu pomogło

Gość gość
Hej, miałam wielki problem z trądzikiem, od gimnazjum do skonczenia liceum, normalnie nie do opisania, codziennie tona tapety musiala byc nałozona na twarz. Mama zapisywała mnie do jakichs lekarzy i przewaznie poza masa wydanych pieniedzy do niczego to nie prowadzilo. Szukałam odpowiedzi w internecie i zobaczylam ze sporo osob poleca maść Nonacne. Kupiłam i od tamtego momentu problem zniknal z mojego zycia, codziennie wieczorem po kapieli smarowalam sie maścią i po okresie miesiąca wszystkie syfy zniknęły. Teraz czasami też cos wyskoczy jednak po 2 dniach znika. Naprawde polecam wszystkim, uwolniłam się nareszcie. zostawiam link, poczytacie itp, moze i Wam to pomoze, powodzenia :) http://nplink.net/cn35DsXP

Gość gość
ten krem to prawdziwy cud, 5 lat walczyłam z tradzikiem od liceum do teraz,masakra kasa na lekarzy dermatologów i kosmetyki z rosmana i nic aż do teraz kiedy znajoma poleciła mi krem pilarix i po 5 dniach nic, poprostu wszystko wyszło nawet moje rany sie zagoiły od wyciskania polecam kupujcie ze strony producenta tu: http://pilarix.pl