Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to widze

enej

Polecane posty

Gość tak to widze

wszyscy co uwielbiacie ten zespół ,czy wiecie co oznacza jego nazwa po żydowsku ,otóż nazwa tego zespołu znaczy ,,oko za oko,, i jak były masowe rzezie Polaków na Wołyniu taki pseudomin miał jeden z największych zbrodniarzy UPA dla tego zespołu pewnie bohater Petr Olijnyk dowodzący okręgiem Bohun ..........i co wy na to ?

Gość a my na to jak na
lato

Gość Palomaaa
Dorabiasz sobie ideologię

Gość tak to widze
to nie ideologia ani nagonka na zespół Enej to są fakty .......

Gość Palomaaa
To zrób jeszcze nagonkę na wszystkich noszących imię Adolf, bo to większy zbrodniarz

Gość Rozbawiona :/
Nazwa zespołu pochodzi od imienia głównego bohatera Eneidy Iwana Kotlarewskiego ukraińskiej trawestacji utworu Wergiliusza. Tak np. jak Odys jest bohaterem Odysei. Zanim będziesz pisać takie bzdury to najpierw zdobądź jakąś wiedzę na ten temat...jakąś chociaż...:/ Posłuchaj sobie wywiadów tam często pada to pytanie! http://www.youtube.com/watch?v=X0_Wo8oz0Dw I co jest ci teraz głupio? Żenada :/

Gość tak to widze
nie jest mi głupio ja wiem swoje ,na Ukraine często jeżdzilem i w okolice Wrocławia też a tam żyją jeszcze striłci i rizuny z UPA mordercy Polaków na Wołyniu przesiedleni w czasie akcji Wisła ......a przy wódce języki się rozwiązują !!!!!!!!

Gość Rozbawiona :/
Co ty nie powiesz 0_0 ...