Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chanelka1994

Kiedy po porodzie pojawia się okres?

Polecane posty

Gość Chanelka1994

Witam.Moje pytanie brzmi tak jak w temacie.Urodziłam pięć tygodni temu,niestety nie karmie piersią.Od trzech dni obficie krwawię.Martwię się.Czy to możliwe,że to miesiączka czy coś jest nie tak?Wiem,że to powinien ocenić lekarz ale na wizytę idę za tydzień.Może ktoś też tak miał i mi podpowie co to może być.Pozdrawiam serdecznie.

miesiaczka:) ja tak sao miałam :) i tez byłm wystraszona al to juz okres :) tez nie karmie :) 3czerwca urodziłam a juz 2sierpnia dostałam wiec nie masz sie co martwic :)

zalozylam podobny temat bo wlasnie dostalam okres - 3msc po porodzie, przy czym od 2 tyg odciagam mleko tyko 2 razy na dzien, inne dziewczyny sie wypowiedzialy i dostawaly okres nawet szybciej zwlaszcza jesli nie karmily. takze autorko masz okres. ja tez myslalam ze to dłuzsza przerwa bedzie :)

Ja dostałam po 10 tygodniach mimo,że karmię tylko piersią. Więc to bardzo indywidualne jest.

Gość Chanelka1994
DZIEKUJE WAM BARDZO! :) KAMIEN SPADL MI Z SERCA. WSZYSTKIEGO DOBREGO ZYCZE! :*

To normalne ja dostałam okres 4 tygodnie po porodzie, prawie 2 tygodnie karmiłam piersią a później butelka. Też byłam trochę przerażona ale spytałam położną i potwierdziła, że to okres. Dwa, trzy pierwsze okresy po porodzzie były straszne, cały czas ze mnie kapało. Podpaskę wymieniałam co godzinę. Pozdrawiam, zdrówka dla maleństwa

Gość chanelka1994
FRANKA Dziękuje Ci ślicznie i wzajemnie.:-!