Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasia90

schudłam 15 kg. teraz waze 55 kg,170cm . czy odchudzać się dalej ? ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość dgsdfsa
to powaznie bylas ty taka gruba? jak ci sie udalo tyle schudnac?

Gość kasiakasia90
tak. to moje zdjęcie. jeśli chodzi ci o menu to tam w moim profilu w komentarzu napisałam co i jak ale tak ogólnie to poprosu zaczełam jeść zdrowo i mniej, a z aktywnośći to 5, 6 razy w tygodniu godzinka jazdy na rowerze w szybkim tempie

nie. jestes jak anoreksja. popatrz na swoje nogi i na okolice intymne.wygladasz jak wieszak. jak tak dalej bedziesz sie odchudzac to nic z ciebie nie zostanie

Gość wygladasz super i nie chudnij
wiecej, gratuluje ci ale zmien dywan jest straszny

Gość 0o0oklkjk
o niebo lepeij wygladalas pzre odchudzaniem bo nie bylas gruba ateraz paskudnie- przytyj troche lepiej

Gość 0o0oklkjk
a pisz eto temu bo mialam identycznie z wagi 70 kg zleciałam na 55 kg ( wzrost 170) czułam sie okropnie i kazdy to widzial ze za chuda ( tak mowili ) przytyłam do 60 kg na siłe i mam teraz niezła figure

'o niebo lepeij wygladalas pzre odchudzaniem bo nie bylas gruba ateraz paskudnie- przytyj troche lepiej ' bzdura jak mało która ;-) teraz autorka wyglada o wieeeeeeeeeeele lepiej

Gość natalkaoaoaoa
troche powinnas przytyc i byloby ok

Gość ewelinaedew
jak to możliwe że ważysz 55kg ja mam 168 i waże 53 i wyglądam dużo grubiej niz ty, czemu świat jest taki niesprawiedliwy??

Gość aska565
ojej a ja mysle ze teraz to wieszak

Gość marabka
kasiakasia90: Kochana wygladasz naprawde jak anorektyczka, przepraszam nie obraź się bo nie chcę Cie urazić ale pytajac czy nie jestes za gruba od razu przypomina mi sie moja kolezanka z liceum , ktora kiała wlasnie anoreksje i wciaz pytała:"dziewczyny czy ja nie jestem za gruba?, powinnam sie jeszcze odchudzic!" Masz pipko niedowagę, nie jesteś sczupła zgrabna, tylko chuda sucha...Przepraszam i wybacz mi za moje ostre słowa ewelinaedew: Nie mozesz porownywac swojej wagi do innych, prawdopodobnie masz inna budowę ciała, moze masywniejsze kosci byc moze wieksze miesnie, ponad to hymmmm zdjecia sa subiektywne:)szczegolnie te robione z dolu:) 53kg to świetna waga dla Twojego wzrostu:)

Gość marabka
Ja dziewczyni waże 65k a mam 160cm wzrostu i uwazam ze wygladam super kobieco, oczywiscie walcze o spadek wagi ale do 60kg by nie wygladac jak dziwczynka 12letnia:)

gratuluje spadku... ale ogolnie duze e-e :/ jezeli twoim motorem byl sam spadek wagi no coz - dopielas swego ale wygladasz chudo - a nie fit masz wciecie w talii ale.. ale nie ma zadnych zarysow miesni to jest nieapetyczne.. sorka:( nie moj typ..

Gość ffffffffffffffkkkkkkkkkkkkkkkk
nie odchudzaj się tylko ćwicz :P tez jestem chuda i niewyćwiczona jak Ty :)

Gość CharlotteRoche
świetnie wyglądasz! ja mam tyle samo wzrostu i tyle samo ważę a wyglądam gorzej maks - uda mi sie ocierają o siebie, na tyłku cellulit i brzuch nie płaski. ja wyglądam tak jak ty tu, gdy ważę 50 kg;/